free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Eiffel-tornyos táska divatáldozatoknak (sem)

Borsa         Címkék: béna, dizájner, eiffel-tornyos, melléfogás, táska 0 hozzászólás

Egy felkapott táskadizájner, alaposan melléfogott egyik modellje megtervezésekor, ami nem is lett volna akkor baj, ha egy filmes stylist be nem segít neki... Ízlés elleni bűntett, már a premier előtt.

Ha egy tárgy, egy menő amerikai tervező műhelyéből került ki, a világ egyik leghíresebb épületét ábrázolja, 6300 Swarovski kristály díszíti, és a Szex és New York moziváltozatában is feltűnik majd, arról látatlanban hajlamosak lennénk azt hinni, hogy legalább szép. Nos, íme az ellenpélda.

Még Carrie-nek sem áll jól

A Szex és New York-film forgatásáról kiszivárgott, első képeken, Carrie kezében tűnt fel először, ez az Eiffel-tornyot ábrázoló táska, mely annyira ronda, hogy még az ő extrém, divatáldozat karakterének sem áll jól. A táskát Timmy Woods, felkapott, beverly hills-i dizájnernő alkotta, aki kizárólag különleges táskák tervezésével foglalkozik, illetve az őt ábrázoló fotók alapján, valószínűsíthető, hogy talán kicsit, túl sokat jár botox-kezelésekre. Mindenesetre, a honlapján nézelődve, a rengeteg giccs mellett, lehet azért találni tényleg klassz darabokat, szóval a filmesek is választhattak volna jobbat, ha már...

Az Eiffel-tornyos modellt egyébként, januártól bármely, ízlésficamban szenvedő megvásárolhatja, potom 375 dollárért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés