free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kiskabátban

Borsa         Címkék: béna, ilyenek, menő, vagyunk 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok, mi is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Hát kérem, alapigazság, hogy mindig a huncut egyszerűség a legvagányabb. Persze, efféle modelltermettel könnyű, vélhetnénk, de a kisasszony példamutatóan jár elöl "a kevesebb több" überokosságban. A szűk csípőfarmer az olasz maffiasorozatokat idéző, rövidke bőrdzsekivel, alanyi jogon kölcsönöz az embernek visszafogott, alázatos menőséget, derékszíjjal pláne, de amiért külön piros pont jár, az a betűrt, diszkrét top/trikó - mindig fájdalmas látvány a kilógó, pucér derék a farkasordító hidegben, de a leülést követő, kicsusszanó fél fenék látványától is megóv a praktikus alsónemű. Kell ennél több?

Nekünk is fáj, de lássuk be: a köldökvillantó téli dzseki a vékony csajok terepe, hiába. A kabátka alja sajnos, előnytelen helyen "vágja ketté" a nagyobbacska felsőtestet, így az alatta fodrozó, deréktáji úszógumi (ún. kapaszkodó) még hangsúlyosabbá válik, és a helyzeten a legkevésbé sem segít a buggyos-trottyos, bő szárú kordbársony naci. A szerelést így, még a sapi-napszemüveg kombó vagánysága sem húzza ki a csávából, sőt az élénkpiros, lakkozott táska is épp a kényesebb területre húzza oda a szemet. Szóval a "direkt trehánykodásnak" nem kell feltétlenül önkritikátlansággal párosulni, lehet magabiztosan, de ízlésesen is lazázni.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés