free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A világ legdrágább dugóhúzója

Borsa         Címkék: borfogyasztás, dizájn, dugóhúzó, legdrágább, luxus 0 hozzászólás

Első ránézésre leginkább valamiféle orvosi kínzóeszköznek gondolnánk a képen látható tárgyat, azonban semmi köze az orvostudományhoz. A borfogyasztáshoz és a dizájnhoz viszont annál több.

A világ legdrágább dugóhúzója látható a képen, ami a gyakorlatban semmivel sem tud többet, mint a közönséges, olcsó dugóhúzó. Persze ideológiát ehhez is gyártottak...

A Frank Sveid, 62 éves belga dizájner által tervezett, titánium és arany felhasználásával készült dugóhúzó formája bonyolult és extravagáns, de valójában ugyanazt az egy dolgot tudja, mint a közönséges dugóhozó: kihúzni a dugót az üvegből. Amiben viszont egészen kiemelkedő, az az árfekvése, ugyanis nem kevesebb, mint 36 000 dollárba, azaz több, mint hatmillió forintba kerül.

Aranyból (is) van

A tervező szerint, ezzel a dugóhúzóval egy üveg bor kinyitása olyan magasztossá válik, akár egy japán teaszertartás. Úgy tűnik, van, aki ezt el is hitte neki, ugyanis a tavaly novemberi bemutatás óta, állítólag már több darabot is értékesítettek a luxustárgyból.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés