free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Arányos-alacsony csajok, figyelem!

kirakat@borsa.hu         Címkék: kérdez, olvasó, stylist, szakértő, tanácsadás 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve, s arról értekezve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Megígértük, és ahogyan azt az alábbi levél is mutatja, stílusszakértőnk igen gyorsan segít az öltözködésben. Ne kíméljétek őt, bátran kérdezzetek, és ha minél konkrétabb választ szeretnétek, minél személyre szabottabb megoldást akartok a problémátokra, ne felejtsetek el fényképet is küldeni magatokról.

Hello Dani,

Sos, várom válaszotokat. Én egy alacsony csaj vagyok, ám mások szerint arányos. Én mégis azt gondolom, hogy termetemhez képest, rövidek a lábaim. Légy szíves, adjatok tanácsot abban, melyek azok a trendek, nadrágok, szoknyák, felsők, összeállítások, amelyek nagyon cudarul állnak, amiből egyértelmű lesz mindenki számára az, hogy rövid a lábam!!!! Köszi, egyébként nincs vele bajom...

Kedves Arányos-Alacsony Olvasónk!

Ha mások szerint arányos a testalkatod, akkor nincs miért aggódnod, hiszen az igazság az, hogy önmagunkkal szemben, szinte mindig túlságosan kritikusak vagyunk. Úgyhogy, bátran hallgass a barátaidra. Azért megnyugtatásodra leírunk neked, egy-két olyan darabot, ami melléfogásnak számít, de persze olyat is, ami nyerő.

Ha alacsony vagy, akkor mindenképpen kerüld el a térd alatti darabokat, mert ezek, optikailag, még inkább kicsinyíteni fognak. Bátran hordhatsz szoknyákat, lehet kör vagy ceruza, a lényeg, hogy ne legyen hosszú, és amennyiben lehet, kerüld el az óriás mintákat és rakottszoknyát. A rétegek nyújtják a testet, ezért ha az inged vagy blúzod alá felveszel még egy pólót, vagy trikót az néha csodát tud művelni. Ugyanez vonatkozik a hosszú nyakláncokra, bátran kombináld a felsőidet hosszú gyöngysorral vagy bármilyen nyaklánccal, a lényeg, hogy hosszú legyen. A nagy medálokat és ékszereket azonban kerüld el, ha nem vagy magas, akkor azokon lesz a hangsúly és nem rajtad. Az "A" szabásvonalú ruhákat sem ajánljuk tiszta szívünkből, mert ezekben könnyen nézhetsz ki úgy, mint egy kislány. Persze, ebben is vannak olyan kivételek, amelyben igazán dögös lehetsz, például ha egy "A" vonalú felsőt egy rövidnadrággal kombinálsz, az tuti lehet - persze nyáron, télen ne próbálkozz ilyennel. Egy derékban megszabott és karcsúsított zakót elsőszámú befutó lehet, ráadásul ezt tavasszal kabát helyett is hordhatod. Sajnos, a cicanadrágok sem számítanak a legjobb barátaidnak, mert azok, optikailag, rövidítik a lábat. De színes harisnyákkal bátran próbálkozhatsz. A színektől egyébként sem kell megijedni, el kell oszlatni azt a tévhitet, hogy az élénk színek nem előnyösek alacsony termetűeknek. Bátran válassz bármilyen színt, ami jól áll a bőrödhöz, csak egyszerre ne legyen túl sok. Bár, ezt már számtalanszor elmondtuk. Egyébként rövid lábra, a valaha feltalált legjobb trükk, a magas sarkú cipő, ha megtaláltad álmaid darabját, akkor azt kombinálhatod bármivel, biztos, hogy bomba nő leszel benne.Reméljük tudtunk segíteni, de a lényeg az, hogy ha a barátaid csinosnak látnak, akkor tényleg nincs mit tenned, Neked is el kell fogadnod saját magadat.

Ha bármi kérdésed van, írj bátran.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés