free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Terrorizált csajok

HT         Címkék: erőszak, férfi, kötelező, nők, támadás 0 hozzászólás

Hímtagunk szociális érzékenységét ezúttal a nők elleni erőszak problémája ébresztette fel, mely az ágyban és azon kívül is elutasítandó, és erre férfitársait nem csak bíztatja, hanem egyenesen kötelezi.

Közhely, hogy erőszakos világban élünk, és az is lényegtelen kérdés, hogy mindenki agresszívnek születik, vagy van, aki továbbtanul. Az agresszivitás természetes viselkedésforma. A világbirodalmak és a drámairodalom, az alfahímek és a csúcsragadozók, a drogbiznic és a gyógyszeripar, a temetőcsőszök és a baleseti sebészek, a gyerekrajzfilmek és a gyilkosölős VR játékok rengeteget köszönhetnek az erőszaknak. Agresszivitás nélkül nem lennének boxbajnokok, tőzsdecápák, bulvársajtósok, miniszterelnökök, küzdő szellemek, és feministák sem.

Bizalom gyilkosság

Ennek ellenére, az agresszió egy stabil kapcsolatban privát fasizmus. A nők elleni erőszak gyáva cselekedet. Közismert, hogy egy öklös orrcsonttörésnek semmi köze a biblikus kézrátételes gyógyításhoz, és még a börtöntöltelékek is megvetik a csajokkal izmozókat. Állítólag egy civilizált illetőnek nem ér hinni "a pénz számolva, asszony verve jó" szexista hagyományban, mégis hazánkban hetente legalább egy nő belehal stabil partnere erőszakos magatartásába. Puszta szeretetből, agyonütni a csajodat, meg legalább akkora idiotizmus, mint az amfetaminfüggés.

Alice Cooper: Cold Ethyl

A nyugalom kierőszakolhatatlan. Legalább akkora hiba az agressziótól való félelemre alapozni egy stabil kapcsolatot, mint terrortevékenységgel elérni a világbékét. Egy világháborúnak véget lehet vetni atombomba bevetésével, egy házikedvencet rá lehet venni a szobatisztaságra erőszakkal, egy közlekedési konfliktus megoldható agresszív csőkulcs használattal, de lehetetlen működtetni erőszakos eszközök alkalmazásával egy stabil kapcsolatot. Az erőszaktól való félelem nem alapoz meg semmilyen egyenlőségen alapuló fixviszonyt. Félni nem jó, agresszívkedni meg önző tevékenység. Egy erőszakos illető idegállapota jelentős empátiás mínuszban van, és azért erőszakoskodik, hogy neki legyen jó. Annak ellenére, hogy számos háború robbant ki csajok miatt a világtörténelemben, a nők általában békepártiak.

A csajok kevesebbet hőzöngenek, mint a pasik. Persze mindenki hallott már Xena-típusú fixnőkről, akik rendre megregulázzák stabil hozzátartózójukat nyolc napon túl gyógyuló testisértés bevetésével, de a hozzáértők és a statisztikusok véleménye szerint egy stabil kapcsolatban jellemzően a pasik szokták agyalni a csajaikat és nem fordítva.

Beteg és gyáva

A stabil kapcsolatok indulásakor, rendszerint, fel sem merül a viszonyon belüli erőszak lehetősége. A kezdetekkor minden szép és harmónikus, és szó sincs terrofenyegetettségről. Azért, hogy ez így is maradjon, következzen egy fogadalom, a fix kapcsolatban élő leendő agresszíveknek:

Fogadalom Én, X.Y. (itt az aktuális név behelyettesíthető) fogadom, hogy elkövetkező életemben nem terrorizálom a fixkapcsolatomat. Nem beszélek vele megalázóan, nem bagatelizálom, nem kicsinylem le, nem kérdőjelezem meg az értékeit vagy a képességeit, és nem savazom az alakja miatt. Fogadom továbbá, hogy nem leszek közömbös a problémáira, nem zsarolom érzelmileg, nem idomítom, nem kontrollálom a viselkedését, nem ébresztek benne bűnösséget, nem tárgyiasítom, és nem fenyegetem tettlegességel. Fogadom, hogy óvodáskorom után nem húzom meg a csajok haját, csak akkor, ha kérik, és csak addig, amíg kérik. Fogadom és tudomásul veszem, hogyha egy csaj elutasítja szexuális érdeklődésemet, a csaj akarata ellenére nem erőszakolom ki a nemi érintkezést. És végül, de nem utolsósorban fogadom, hogy nem tartom gazdasági függésben a fixnőmet.

Úgy legyen!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés