free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legértelmetlenebb szépségápolási termék

Borsa         Címkék: értelmetlen, lista, öt, szépségápolás, termékek 8 hozzászólás

A női hülyeség - valljuk be - határtalan tud lenni, ha a szemünk előtt lebegő cél nem kevesebb, mint a szépség. A most következő listánkon szereplő termékek kiagyalói éppen ezt használták ki…

Mi, nők nem csupán a mazochizmusra, hanem olykor a vegytiszta hülyeségre is hajlamosak vagyunk, a remélt szépség érdekében. Gyakran, olyan termékeknek dőlünk be, amelyekről szikrányi józanésszel, egy percig sem gondolhatnánk, hogy lehet bármi értelmük. Most, ezek közül is a legértelmetlenebbekből állottunk össze egy ötös listát.

Fehérítő fogkrém

Míg korábban az egészséges fogak ígéretét harsogták a reklámok, mára ez némileg háttérbe szorult, és most a fehérítő hatás az elsőszámú sláger. Azonban az igazság sajna az, hogy a fehérítőnek ígért fogkrémek valójában nem fehérítenek. Nem véletlen, hogy a fogfehérítés, mint olyan, egy fogorvosok által végzett, komoly és költséges eljárás, amit bizony nem lehet semmiféle csodafogkrémmel helyettesíteni. Pedig tényleg jó lenne, ha lehetne.


Otthoni melírozó festékszett

A melírozás olyasmi, amivel kapcsolatban még az azt végző fodrász kilétét is alaposan meg kell válogatni, feltéve, ha nem akarunk utána úgy kinézni, mint valami leharcolt borz. Úgyhogy az több, mint csalóka illúzió, hogy egy illatszerboltban vásárolt, dobozos szett segítségével magunknak, esetleg hozzátartozónknak, barátnőnknek mindenféle előképzettség nélkül, csak úgy, otthon is el tudjuk készteni a megálmodott csíkokat. Felejtős.


Körömceruza

A körömceruzával egyrészt az a gond, hogy amint besatíroztuk vele a körmeink alatti részt, olyan érzésünk támad, mintha az mocskos lenne. Másrészt pedig az, hogy az érzésből lassacskán valóság lesz, ugyanis a kezdetben kétségkívül látványos, hófehér csík, amolyan istenigazán vonzza a koszt, elszíneződik, míg végül olyanok nem lesznek a körmeink, mint egy három napos hulláé.Pórustisztító tapasz

Évekkel ezelőtt jelentek meg orra, majd homlokra, illetve állra való változatban is a pórustisztító tapaszok. Csak fel kellett ragasztani, várni a megadott ideig, majd egy határozott mozdulattal letépni, és jöttek is vele kifelé a pórusokból az apró, gusztustalan kis faggyúkukacok, porszemcsék. Legalábbis, egy kis részük, ami csak a semminél több, egy alapos kozmetikai kezelésnél viszont nagyságrendekkel kevesebb. Ez a termék mára szinte teljesen eltűnt a drogériákból, ami bíztató fejlemény a fogyasztói intelligenciára nézve.

Szempilla göndörítő

A szempilla göndörítő eredeti verziója elavult orvosi műszerre emlékeztet, napjainkban azonban készül már belőle elektromos, apró sütővasként működő változat is. Formátumtól függetlenül, a cél az igazi baromság, ugyanis a szempilla vagy eleve göndör, vagy pedig egy ilyen alkalmatosság is legfeljebb tőben hajlítja meg, melynek egyenes következménye, hogy rövidesen úgy ahogy van, letörik. Akkor talán már jobban megéri, ha ugyan egyenes, de megmarad.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés