free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kocsmaszex

HT         Címkék: alkalom, csajok, kocsma, nők, partner 1 hozzászólás

Hímtagunk a kocsmaszexet az alkalmi partnerrel történő publikus szexelés egyik fajtájaként határozza meg. Vizsgálódása a helyszínről, a résztvevőkről, az esélyekről és a gyakorlati megvalósításról szól.

Az alap, hogy olyan ember ne menjen szórakozni, aki magányra vágyik, mert nem illik rosszfejkedni egy nyilvános szórakozóhelyen. Persze mindenkinek ér egyedül lenni, és nem minden magányravágyó rosszfej, de célszerű a társtalanságot kívánónak otthon maradni, és privátban sanyargatnia magát, mert egy buliban legalább annyira nehéz megőrizni az egyéni intimszférát, mint a társas magányt. Rengeteg oka lehet annak a rosszkedvnek, ami miatt a rosszközérzetű egyedüllétet óhajt, ennek ellenére, a szórakozás társas tevékenység. Jókedv, móka, kacagás nem a rosszfejeknek való. Felvidulási szándékkal is ér betérni mulatni, de jellemzően ivászati, ismerkedési, és üzekedési szándékkal keresik fel a zenés-táncos vendéglátóipari intézeteket az emberek. Nagy szerencsénkre manapság a csajok többsége is tisztában van a fenti alapigazsággal, ezért már senki nem lepődik meg azon, ha egy nyilvános szórakozóhelyen leszólítják. Egy nyitott bulihely legitim terepe a közeledési kísérleteknek, ott ér csajozni, többek között ezért publikusak a mulatóplaccok, és ezért élnek és virágoznak a vendéglátóiparosok. Az meg csak hozzáállás kérdése, hogy publikus szexé fajul-e egy bárban, kocsmában, diszkóban, vagy bárakárhol kötött alkalmi ismeretség. Rendes esetben, jókedvünkben nemi érintkezünk, ennek ellenére nem kötelező szexelni nyilvános szórakozóhelyen.

Federico Aubele: La esquina

Publikus szexNagy szerencsénkre, legalábbis egyszer, bárhol lehet nyíltan szexelni. Publikus szex történhet hegyen, völgyön, parki padon, kapualjban, lépcsőházban, köztéri telefonfülkében, buszmegállóban, színházi zsöllyében, mozis szerelemülésben, az Országház tövében, és temetőkertben is, viszont a publikus szexelés egyik legnépszerűbb módja a nyilvános szórakozóhelyen történő. Stabil kapcsolatokra kevéssé jellemző, hogy publikus szex céljából keressék fel a zenés-táncos vendéglátóipari egységeket. Nyilvános szórakozóhelyen általában alkalmi partnerrel alakul ki a publikus nemi érintkezés. Egy nyilvánosan szexelni akaró, gyakorlott pasi mindig felméri a terepet lefedettségi és ütésváltási szempontok, potenciális partnerek, és lehetséges szexelési helyszínek alapján, és általában azzal is tisztában van, hogy a csajok nem járnak mulatozni egyedül. Magányos nő soha nincs egy nyilvános szórakozóhelyen, a csajok mindig vannak valakivel, és nem minden ledéren öltözött, fedetlen vállú csaj akarja megdugatni magát a kocsmaszex leggyakorabbi előfordulási helyszínén: a női mosdóban.

Sokan vágynak rá

Kocsamszexügyileg kétféle csajtípust különböztetünk meg: az egyik az, akinek már megvolt, a másik az, akinek még nem, de vágyik rá. Ehhez képest nyilvános szórakozóhelyen józanul általában csak a nimfomán csajok szexelnek önszántukból. Mivel nem minden szórakozóhelyen fordulnak elő kórosan felfokozott nemi késztetésű nők, az alkohol viszont bármelyik csajt képes párzási izgalomba hozni, egy nyilvános szexre vágyó pasinak nem árt az italozó csajok között keresnie alkalmi szexpartnerét. Az alkoholra azért is ügyelnie kell egy kocsmaszexre vágyó pasinak, hogy önmaga részegségi torzulása ne akadályozza meg esztétikai érzékét a megfelelő alkalmi partner kiválasztásában, viszont magatehetetlen részeg nőt asztal alá húzni és nyilvánosan leszexelni legalább annyira élvezetes, mint amennyire értelmetlen. A kocsmaszex abban különbözik a többi publikus nemi együttléttől, hogy a résztvevő felek általában elvonulnak a kíváncsiskodó tekintetek elől.

A női mosdóban zajlik

A kocsmaszex - a mozisszexhez hasonlóan - ritkán látható, leginkább hallható tevékenység. A kocsmaszex leggyakrabban a női mosdóban történik. Persze alapos terep- és személyzetismeret esetén felmerülhet lehetséges helyszínként a konyha, raktár, iroda, felvonó, kukatároló ésatöbbi is, de ismeretlen területen a női mosdó a tuti. Egyrészt, mert kellő mennyiségű embertömeg esetén a vécésnéninek nem tűnik fel a női vécébe dugni igyekvő pasi, mivel a csajok párban járnak űríteni, másrészt a férfivécé látogatóival ellentétben a csajvécézők általában megjegyzés nélkül tűrik, és diszkrétebben kezelik a vécéfülkében szexelő felek torkából előtörő artikulálatlan nemi hörgéseket, és nem feltétlenül akarnak harmadikként beszállni a partiba.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés