free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 teáskanna békebeli csajbulikra

Borsa         Címkék: csajoknak, lista, öt, teáskanna 0 hozzászólás

Az újévi fogadalmakban gyakorlatilag minden jót megvontunk magunktól, a hidegbe se nagyon vágyunk kimenni, otthon viszont rendezhetünk egy jó kis délutáni teapartit a csajoknak. Szép készletek listája.

A teázás ilyenkor talán az egyik legkellemesebb időtöltés, nyugodtan cseveghetsz a barátnőiddel, miközben a viktoriánus kor szellemében, egy-két uborkás szendvics kíséretében jóféle teát kortyolgattok. Hogy a hangulat tökéletes legyen, elengedhetetlen egy trendi teáskanna, amiből akárcsak egy Jane Austin regényben, lassan és elegánsan csorog a forró ital. Körbejártuk a budapesti boltokat hogy ráakadjunk az 2008 legszebb teáskannáira.

Szép és kényes

A patinás Rosenthal gyár Suomi fantázianevű teáskannájára a Bajcsy-Zsilinszky úti Haas & Czjzekben akadtunk rá. A letisztult formájú hófehér teáskancsót Timo Sarpaneva finn designer tervezte 1979-ben. A három évtizedes formaterv jól kiállta az idő próbáját, Te pedig igazi békebeli háziasszonynak érezheted magad, amikor vendégeidet ezzel a gyönyörű kancsóval kínálod. Fontos megjegyzésünk: ha ilyesmit vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy nagyon hamar összetörik majd. Sajnos ez a dolgok rendje.
Előkelő

A Villeroy & Bochban találtuk ezt a nagyvárosi teázsra megálmodott darabaot. A City Life teáskanna formája egyszerű, letisztult, mégis fantáziadús. Nem lepődnénk meg, ha szerepelt volna már egy két New Yorkban játszódó sorozatban. Akkor vedd elő, ha független, nagyvilági csajosat játszotok barátnőiddel.Dögös zippzáras

Ha létezik olyan, hogy szexi teáskanna, akkor Eva Solo termogarbós csodája mindenképpen az. Budapesten a Paulay Ede utcai Mobili Mánia üzletben szerezhető be a kancsó formájú, teafőzővel egybeépített üvegedény. A zippzáras vamp ruci nemcsak vadító, hanem sokáig melegen tartja kedvenc téli italunkat. Designlakásokból, reprezentatív céges tárgyalókból semmiképp sem hiányozhat!


Törhetetlen

A legszebben formatervezett tárgyakkal általában az a gond, hogy megfizethetetlenül drágák, legalábbis a hazai fizetésekhez mérve. Az egyetlen áruház, amely az olcsó gagyit sikerrel párosította a trendi kortárssal, az IKEA, ahová néhány hónapos késéssel ugyan, és kissé lebutított formában, de rendszeresen megérkeznek a legújabb bútortervezési irányzatok. Konyhai eszközökben pedig kimondottan csábító cuccokat árulnak a tegezős multinál: ez a letisztult svéd dizájnjegyeket magán viselő teáskanna például a garzonlakástól a rózsadombi villáig bárhol jól mutat, irodába is ideális. Nem kell féltve óvni, kőből készült, nem törik, viszont szép. Na jó: inkább ötletes, olyan, mintha egy rajzfilmkellék volna.

Kupakos

Amikor a görögös derékszög-fétis laboratóriumi lombikdessignnal találkozik, abból csak valami nagyon érdekes dolog sülhet ki. Ilyen a Bricco kávé és teafőző a Zack dizánjcég kínálatából. Itthon a Kátay üzletekben lehet megvennei ezt a formatervezési remeket, mely igazán gondolkodóba ejtett bennünket. Kakukktojás eleme ugyanis a fedőn található hengeres kupak, ami sehogyan sem illik az egyébként láthatóan átgondolt kompozícióba. Vagy csak mi gondoljuk úgy, hogy kockaformájúnak kéne lennie?LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés