free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Evőeszköz pattogatott kukoricához

Borsa         Címkék: evőeszköz, felesleges, kukorica, pattogatott, sznob 0 hozzászólás

Pattogatott kukoricát evőeszközzel enni - nos, ez kissé idiótán hangzik. Pedig készítenek már olyan alkalmatosságot, amivel ezt megtehetjük. Ha akarjuk. Sznobok és kézmosás-utálók előnyben!

Most tegye mindenki a szívére a kezét és vallja be, használt-e valaha bármiféle evőeszközt pattogatott kukorica fogyasztásához! Mi, a magunk részéről soha és őszintén szólva nem is gondoltunk rá, hogy kellene. Pedig nagyon is létezik direkt pattogatott kukorica evéséhez való evőeszköz.

Inkább a kézmosás

A képen látható alkalmatosság a Popcorn Fork, azaz popcornvilla. A belga Fireworks Popcorn Company terméke, akik speciálisan pattogatott kukoricával kapcsolatos felszerelésekkel foglalkoznak. A popcornvilla konkrétan arra szolgál, hogy anélkül tudjunk pattogatott kukoricát fogyasztani, hogy összeragacsoznánk a kezünket. Pedig szerintünk, ez pont hozzátartozik, ahogyan az azt követő kézmosás sem olyan egetrengető feladat. A villa fogójában beépített sótartó is helyet kapott, ami az egésznek önmagához képest talán a legötletesebb funkciója.

A termék mindenestre sikeres lett, olyannyira, hogy az amazon.com-ról a teljes rendelkezésre álló készletet felvásárolták.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés