free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csirkeláb a nyakban

Borsa         Címkék: brit, dizájner, ékszerek, medál, megdöbbentő 0 hozzászólás

Egy brit dizájnerlány olyan medálokat készít, melyektől első ránézésre ugyan kirázott bennünket a hideg, azonban ahogy megszoktuk a látványukat, elkezdtük értékelni is.

Aki mindig is arra vágyott, hogy egy házából kilógó csigát, egy emberi agyat vagy éppen egy fél pár csirkelábat formázó medált hordhasson a nyakában, az a Pharaphernalia termékei között biztosan talál majd kedvére valót.

A márka mögött egy Ms. Vanda művésznéven futó, fiatal, manchesteri dizájnerlány áll, aki régi nyomatok és könyvillusztrációk alapján készít medálokat. A kollekciókat nézegetve arra jutottunk, hogy bár kétségkívül szokni kell a látványukat, igazából ezek jó értelemben véve művészien bizarr darabok, és ha nem is válogatás nélkül bármelyiket, azért akadnak olyanok, amelyeket szívesen viselnénk.

Nézegess bizarr nyakláncokat!

A medálok ráadásul nem is elérhetetlenül drágák, 13 és 50 dollár közötti áron rendelhetők az Etsy webáruházból.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés