free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csirkeláb a nyakban

Borsa         Címkék: brit, dizájner, ékszerek, medál, megdöbbentő 0 hozzászólás

Egy brit dizájnerlány olyan medálokat készít, melyektől első ránézésre ugyan kirázott bennünket a hideg, azonban ahogy megszoktuk a látványukat, elkezdtük értékelni is.

Aki mindig is arra vágyott, hogy egy házából kilógó csigát, egy emberi agyat vagy éppen egy fél pár csirkelábat formázó medált hordhasson a nyakában, az a Pharaphernalia termékei között biztosan talál majd kedvére valót.

A márka mögött egy Ms. Vanda művésznéven futó, fiatal, manchesteri dizájnerlány áll, aki régi nyomatok és könyvillusztrációk alapján készít medálokat. A kollekciókat nézegetve arra jutottunk, hogy bár kétségkívül szokni kell a látványukat, igazából ezek jó értelemben véve művészien bizarr darabok, és ha nem is válogatás nélkül bármelyiket, azért akadnak olyanok, amelyeket szívesen viselnénk.

Nézegess bizarr nyakláncokat!

A medálok ráadásul nem is elérhetetlenül drágák, 13 és 50 dollár közötti áron rendelhetők az Etsy webáruházból.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés