free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egy hímivarsejt emlékirataiból

HT         Címkék: beültetés, hímivarsejt, megtermékenyítés, spermabank 0 hozzászólás

Egy hímivarsejt nem tud beszélni, ezért nem tudja elmondani a véleményét a spermabankba betérő ondódonorának. Szerencsére Hímtagunk kreatív: simán megszemélyesít és levelet ír, mint hímivarsejt.

Egy hímivarsejt nem tud beszélni, ezért nem tudja elmondani a véleményét a spermabankba betérő ondódonorának. Nem tudja szavakba önteni, hogy szerinte egy hím szaporítósejt egyetlen célja, hogy többszáz millió társával versenyezve, fejében örökítőanyaggal, megtegyen egy körülbelül 15 centis utat, eljusson a petesejthez, és megtermékenyítsen. És, hogy neki személy szerint semmi kedve hanszólósra fagyni. Egy hímivarsejt nem tud beszélni, ezért levelet ír.

Kedves ondódonor,

amióta hiszünk az evolúciós dogmákban tudjuk, hogy több milliárd éve alakult ki és terjedt el a szénsoviniszta élet a Földön, és azt is tudjuk, hogy azóta potenciális szaporodók az itt élők. Különféle élőlények gyarapodnak, sokasodnak, hoznak létre utódokat, népesítik be a környezetüket, esetleg halnak ki. Ahogy az összes szervesalapú biológiai egyednek, úgy az embernek is alapbeállítása a szaporodás, egy degenerált, ugyanazért akar gyereket, mint egy káoszkutató, vagy mint egy lelkész. Az ember ösztönből törekszik saját magával közel azonos és ugyancsak reprodukálódni képes utód(ok)ra. Szaporodni evidens. Az ember általában ivarosan szaporodik. Az ivaros reprodukció azt jelenti, hogy egy nőnemű meg egy hímnemű egyed örökítőanyagai kombinálódnak és életképes utódot hoznak létre. Közismert, hogy az ember fura létforma, és az is, hogy az embernek legalább annyi köze van a természethez, mint a szíliciumalapú életnek a szerves vegyületekhez, de a piacgazdaságból élők nagy örömére mostanság annyit reprodukál egy illető, amennyit akar, vagy amennyit tud, csak Kínában diktálja államérdek az egyke divatot.

A régi korok emberei származásukból kifolyólag dugással szaporodtak, kétezer éve nullával egyenlő volt az esélye egy nőnek, hogy szűznemzzék, nem úgy a mai modernek, amikor az emberi kiváncsiságnak és a természettudósóknak hála, mehet a sutba a nemi szelekció, el lehet felejteni Darwint, mert már egy őssejtből is lehet hímivarsejtet fabrikálni. Az örök élet reménye csak idő kérdése, viszont az iskolákban még azt tanítják törzsfejlődés címén, hogy a genetikailag selejtes egyedek, populációk, fajok kihalása teljesen normális folyamat, és ér segíteni egy fehérvérűnek vagy egy szívbetegnek a túlélésben, vagy egy meddő és terméketlen illetőknek az önreprodukcióban.

A csajok szerint a pasik a farkukkal gondolkodnak, viszont nagy szerencsénkre már kinőttük azt a kort, amikor a pasik peteérés idején kakaskodtak a nemi érintkezésért, hiszen legtöbbször az élvezetért szexelnek, a megtermékenyítési ösztön megdugási vággyá szelídült. Még a legtöbbet mennyiségiszexelő kujonoknak sem célja a nagyszámú utódok létrehozására. Bár, ha belegondolok nem rossz biznic. Ha egy illető egy rejszolással 360 millió életképes hímivarsejt tud produkálni, akkor hála az orvostudománynak, nagyjából tíz rárántásból származó ondósejtjei segítségével kis energia ráfordítással elméletileg megtermékenyíthetné az összes nőt a Földön, és lehetne egy szép nagy családja.

Persze ott még nem járunk, hogy befellegzett az ivaros szaporodásnak, és hogy minden tudományos feltétel adott a mesterséges élet megteremtéséhez, meg hogy már egyáltalán nincs szükség hímivarsejtre a megtermékenyítéshez, vagy hogy nemi alapú világháború törjön ki, amikor is a csajok nem riadva vissza a modern harcászati csodafegyverek bevetésétől sem, nekiugranak a földkörüli pasiuralomnak. Napjainkban szerencsénkre nem a nemi alapú világháború miatt kell aggódni. Simán hiszünk az egyenjogúságban, meg az orvostudományban, meg az örök élet reményében, meg abban hogy az ember földi egyeduralma legalább annyira természetes, mint az embrióból gyártott, vagy a női őssejtből készült mesterséges hímivarsejt, de...

Idáig jutott a levélírásban a spermabankos hímivarsejt, azután hanszólósra fagyott.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés