free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szemhéjmatrica

Borsa         Címkék: egyszerű, lusta, matrica, smink, szép 1 hozzászólás

A szép szemsmink elkészítése nem éppen egyszerű feladat, ugyanakkor kigyakorolható. Aki azonban lusta gyakorolni, de mégsem mondana le a hangsúlyos tekintetről, a vehet magának szemhéjmatricát.

Az arcunk különböző részeinek kisminkelése közül talán a legnehezebb művelet egy megfelelően árnyalt és mindemellett még két oldalt szimmetrikus szemsmink elkészítése. Az amerikai World Cosmetics azonban előállt egy megoldással, mellyel ezt elvileg még a legügyetlenebbek sem szúrhatják el. A gyakorlat már más kérdés.

A ColorOn matricás szemhéjfesték hasonlóan működik, mint a műtetoválások. Rá kell nyomni a szemhéjra, majd lehúzni a védőfóliát, és a minta máris ott díszeleg a tekintet fölött. Elvileg. Nem igazán hisszük, hogy a gyakorlatban ez a felhelyezés bárkinek kapásból sikerülne, és hogy a matrica minden szemhéjra passzol. Igazából a különféle árnyalatokat bemutató fotókat nézegetve abban sem vagyunk egészen biztosak, hogy az ott látható sminkek valóban a matricával készültek, nem pedig profi sminkes alkotta őket, ecsettel.

Nézegess természetes és giccses szemhéjmatricákat!

A termék a természetes árnyalatoktól kezdve, az alkalmibbakon át, az egészen giccses, legfeljebb jelmezbálba - de inkább oda sem - illő zebra-, párduc- illetve terepmintás változatokban is kapható. Egy 5 pár matricát tartalmazó csomag 18 dollárba kerül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés