free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Melltartó pasiknak, a Pradától

Borsa         Címkék: divat, kirakat, melltartó, pasik, prada 0 hozzászólás

Manapság a divatvilágban már elég nehéz bármivel is túllőni a célon, a Prada azonban megpróbálta. Az eredménytől - melyet a napokban, Milánóban mutattak be - Borsamunkatársak egyhangúan borzadnak.

A Prada 2008-as őszi, férfi kollekcióját az androgünia és a metroszexualitás jegyében készítették el. Ebben önmagában még semmi meglepő nincsen, elvégre ezt elég sokan csinálják... Azonban ennek a kollekciónak a darabjai indokolatlanul rondára és esetlenre sikeredtek.

Nézd meg a metroszexuális kollekciót!

A felvonuló modellek közül többen nadrágból kilógó, csajos szabású alsóneműt, csillogó, fodros miniszoknyát, illetve leginkább a sportmelltartókhoz hasonló, rövid, szűk felsőrészeket viseltek, és úgy istenigazán hülyén néztek ki benne. Mert ezek a cuccok már tényleg nem esnek abba a kategóriába, amire azt mondanánk, hogy oké, szokni kell, de egy jó pasin azért simán elviselnénk. Ha a férfiak szoknyát akarnak hordani, hordjanak skótot! A melltartót hagyják meg nekünk, nőknek! A bugyiját meg se nő, se férfi ne lógassa ki, mert az meg már réges régen ciki...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés