free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Milliomosnők szoknyája alatt

Borsa         Címkék: harisnyatartó, kishír, luxus, milliomosnők, szoknya 0 hozzászólás

Bár a milliomosnőknek sincs aranyból a legnemesebb szervük, de lassan már majdnem. Különösen férfiolvasóink figyeljenek most, ugyanis bepillantunk a finom szoknyák alá...

A közelmúltban számos felső kategóriás divatház, köztük a Dior, a Boucheron, a Graff vagy a Louis Vuitton is előrukkolt fehérneműre illeszthető ékszerekkel.

A harisnyatartó pántjára húzható, gyűrűszerű, illetve a brossokra emlékeztető, akár a bugyira vagy a combfix csipkéjére feltűzhető ékszerek sárga- vagy fehéraranyból készülnek, és természetesen drágakövekkel vannak kirakva. Darabonként több ezer dollárt kérnek értük, ami meglehetősen behatárolja a célcsoportot. Az már kérdés, hogy ilyesmit az ember lánya magának vesz, hogy meglepjen valakit a látvánnyal, vagy inkább ajándékba fogad el, vagy esetleg, amit az egyik pasitól ajándékba kapott, annak a látványával egy másikat lep meg?

Nézegess féltett és rejtett kincseket!

Mindenesetre mi már csak azon csodálkozunk, hogy egyik aktuális világcelebnek sem jutott eddig még eszébe mondjuk hanyagul odabiggyeszteni a bugyi nélkül viselt neccharisnyájára egy-két ilyen ékszert. Pedig ezzel még kicsit fel is dobhatnák a rendszeres és már dögunalmas "villantásaikat"...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés