free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anorexiások előnyben

Borsa         Címkék: anorexiás, mazochista, öv, súly, vékony 0 hozzászólás

Nyilván élnek a Földön olyan emberek, akik kifejezetten magabiztosak, egyértelműen vékonyak és ráadásként mazochisták is. A következőkben bemutatott kiegészítő, egyértelműen nekik készült.

Martin Haldimann, a Lausannei Művészeti Egyetem hallgatójának munkája a Weight Belt, azaz egy öv, ami a derékbőségünk alapján megtippeli a súlyunkat, mégpedig a következőképpen. Az övön körben számok találhatók. Ha bekapcsoljuk a derekunkon, akkor a csaton található téglalapba kerülő szám elvileg a testsúlyunkat mutatja, amivel - nyilván minél alacsonyabb - így kérkedni is lehet. Pompás. Anorexiások előnyben.

Nem valami megbízható

Az öv által mutatott érték megbízhatóságával szerintünk több gond is van. Az egyik az, hogy a nadrág - pláne ha még alá is öltöztünk - már eleve hozzátesz néhány centit a derékbőségünkhöz. Meg aztán, nem is mindenki a derekán hordja az övet, mivel hogy csipőnadrág-kultusz is van. Ráadásul nem sablon alapján gyártott, egyforma droidok vagyunk, ennek következtében pedig más és más a testfelépítésünk, mások az arányaink. Ilyen körülmények között eléggé kizárt, hogy az öv mindenkinél egyformán működjön. Tetejébe pedig még csúnya is. Nem kérünk belőle.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés