free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anorexiások előnyben

Borsa         Címkék: anorexiás, mazochista, öv, súly, vékony 0 hozzászólás

Nyilván élnek a Földön olyan emberek, akik kifejezetten magabiztosak, egyértelműen vékonyak és ráadásként mazochisták is. A következőkben bemutatott kiegészítő, egyértelműen nekik készült.

Martin Haldimann, a Lausannei Művészeti Egyetem hallgatójának munkája a Weight Belt, azaz egy öv, ami a derékbőségünk alapján megtippeli a súlyunkat, mégpedig a következőképpen. Az övön körben számok találhatók. Ha bekapcsoljuk a derekunkon, akkor a csaton található téglalapba kerülő szám elvileg a testsúlyunkat mutatja, amivel - nyilván minél alacsonyabb - így kérkedni is lehet. Pompás. Anorexiások előnyben.

Nem valami megbízható

Az öv által mutatott érték megbízhatóságával szerintünk több gond is van. Az egyik az, hogy a nadrág - pláne ha még alá is öltöztünk - már eleve hozzátesz néhány centit a derékbőségünkhöz. Meg aztán, nem is mindenki a derekán hordja az övet, mivel hogy csipőnadrág-kultusz is van. Ráadásul nem sablon alapján gyártott, egyforma droidok vagyunk, ennek következtében pedig más és más a testfelépítésünk, mások az arányaink. Ilyen körülmények között eléggé kizárt, hogy az öv mindenkinél egyformán működjön. Tetejébe pedig még csúnya is. Nem kérünk belőle.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés