free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: béna, ilyenek, menő, vagyunk 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok, mi is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGEN!

Ha hiányozna a képes illusztráció a komment mellől, csak számba vennénk, amit a fiatal hölgy magára aggatott, a kacagás elfogná az olvasót, s a tinédzserkori vadhajtások kontójára írná az ügyet. Hogy mégis mitől annyira mokány és harmonikus az összhatás? Mert rafináltan eklektikus: a piros-fekete kockás kabát óriási fehér sállal bebugyolálva, a szigorú, brit diáklány szett szürke kapucnissal és farmerrel megfejelve, de ami a pláne: mindehhez az a huncut, veres hajkorona, s hozzá a dzsentlemenkalap, ami megzabolázza, tányéros fülessel… Bár mi a lila táskát elfelejtenénk, azért leszögezzük: ez nagybötűs menőség. Vogue!

NEM!

Van úgy, hogy az ember csak leugrik tejér'-kenyérér' a sarki közértbe, és ez akad a keze ügyébe a fotel karfájáról nagy hirtelen, de talán a bohócdoktorságból vagy a jógaóráról hazafelé menet csapott le a gyanútlan alanyra a minden hájjal megkent Borsa-fotós. Jobb híján ebbe kapaszkodunk a kommentálás alól némileg kibújva, mikor is a nagyvárosi, téli utca színgazdagabb, üdítőbb résztvevőiről értekezünk. Ha mégse a fenti opciók valamelyike a megoldás, akkor némileg szemlesütve elgondolkodunk a kultúrák sokszínűségén, és az értetlenkedésünket empátiába és elfogadásba átfordítva csöndben maradunk.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés