free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ruha, emberi hajból

Borsa         Címkék: haj, megdöbbentő, művészet, ruha, újrahasznosítás 0 hozzászólás

Amikor az újrahasznosítás és a művészet találkozik, abból meghökkentő produktumok születnek. Ha újra lehet hasznosítani a szemetet vagy régi tárgyakat, akkor az emberi hajat miért ne lehetne?!

Julia Reindell, az angol Királyi Művészeti Főiskola divattervező szakos hallgatója meglepő ruhával állt elő az iskola közelmúltban megrendezett divatbemutatóján. A barna-fehér, uszályos miniruhát ugyanis emberi hajból készítette.

Egy egész kollekciónyi készül

A levágott hajat fodrászatokból szerezte be, majd egy maga által fejlesztett szövési-ragasztási eljárással dolgozta össze anyaggá, amiből aztán megvarrta a ruhát. Bár a bemutatón még csak egyetlen modellt láthatott a közönség, a tervezőnő a londoni Metro újságírójának kérdésére elárulta, hogy egy egész kollekciónyi hajruhát készít hamarosan.

Az est egyik illusztris vendége, Grayson Perry, ismert brit dizájnművész úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy szerinte Reindell hajruhája volt a bemutató legizgalmasabb kreációja. Nos, ő már csak tudja... Arról nem szólnak a hírek, hogy a hajruhát vajon mosószerrel vagy inkább samponnal kell-e tisztítani.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés