free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egészséges tájképek

Borsa         Címkék: egészség, fotó, internet, művészet, tájkép 0 hozzászólás

A művészet és az egészség nem feltétlenül kéz a kézben járó fogalmak. Azonban most, az interneten való kapirgálás közepette rábbukkantunk valamire, ami pont rácáfol erre. Nem is tartjuk magunkban...

Carl Warner, brit fotóművész egy egész sorozatravaló, bájosan giccses tájképet alkotott. A dologban az a csavar, hogy a lefotózott "tájak" kizárólag ehető dolgokból készültek.

A Foodscapes fotósorozat képein napsütötte vidéki tájakat, kedves falucskákat, dundi hegyektől körbeölelt völgyeket és tavacskákat láthatunk. A lefotózott maketteket a művész ételekből, azon belül is elsősorban zöldségekből, gyümölcsökből, magvakból, péksüteményekből és sajtból állította össze.

Nézegess sajtvárakat és paprikafákat!

Egy angol magazinnak tett nyilatkozata szerint alkotásait a Charlie és a csokigyár valamint az Óz a csodák csodája című mesék ihlették, és az egészséges ételeket szeretné velük népszerűsíteni a gyerekek körében. Elmondta, hogy szívesen viszontlátná fotóit mesekönyv-illusztrációk formájában. A magunk részéről a fotók hosszasabb nézegetését depresszió, valamint étvágytalanság ellen is melegen ajánljuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés