free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Igényességet az ágyba!

Borsa         Címkék: ágy, hálóruha, igényesség, tippek, váltás 2 hozzászólás

Tartós kapcsolatunk megtartása érdekében ideje volna a lestrapált, hálóruhának kinevezett rongyot valami igényesebbre váltani. Egyedülállóknak önmaguk megörvendeztetésére: hálószobai outfit tippek.

Esténként magunkra húzni egy kopott, kinyúlt pólót és abban vonulni a tollasbálba valóban nagyon praktikus. Emellett pedig kellően kiábrándító is... Mert ha - tegyük fel - igényesek vagyunk a megjelenésünkre nappal, amikor különféle emberi közösségekben igyekszünk kelteni a jobbnál jobb benyomásokat, akkor miért ne figyelhetnénk oda ugyanígy arra is, hogy mit viselünk otthon, az ágyban?! Következő cikkünk tartós kapcsolatban élők számára kötelező olvasmány, de szingliknek is erősen ajánlott, hiszen önmagunknak tetszeni is ér...

Ha ragaszkodsz a pólóhoz

Akik minden áron ragaszkodnak ahhoz, hogy ők csak és kizárólag egy hatalmas pólóval a testükön tudnak édes álomba szenderülni, azok számára sincs kibúvó, ugyanis igenis kaphatók olyan alvóspólók is, melyek kényelmi szintjükben megegyeznek, azonban kivitelükben, vonalvezetésükben igényesebbek, mint a foszlásig hűségesen viselt társaik.

Nézegess igényes hálóruhákat!

Tévedés azt hinni, hogy a pizsama infantilis holmi, amit 12 éves kor fölött már ciki magunkra ölteni. Teljes lelki nyugalommal felvehetünk felnőtt nőként akár játékos, tiritartka mintázatú darabokat is, de aki éppen elegánsabb vagy kifejezetten szexi akar lenni, annak ott vannak a selyemből vagy szaténból készült változatok. Nem elhanyagolható érv a pizsamák mellett, hogy mutatósak még a vastagabb anyagúak is, melyek amúgy klasszul melegítenek, ha éppen hűvösebb van a lakásban.

A boxer szettek általában egy rövid ujjú vagy spagettipántos felsőből és egy boxeralsóhoz hasonló kisnadrágból állnak. Bőven találni közöttük olyan modelleket, melyekben megfelelő időjárás esetén akár még az utcára is kimehetnénk, senkinek sem tűnne fel, hogy hálóruha van rajtunk. Borsamunkatárs például rendszeresen viseli egy ilyen szett felsőrészét úgy, mint sima topot és eddig még senki sem vonta kérdőre emiatt.

Femme fatale

Amennyiben femme fatale hatásra törekszünk a hálószobában - és miért ne tennénk, hiszen jó is az - abban az esetben mindenképp válasszunk klasszikus, dekoltált, hosszúságra valahol combközép és boka között végződő, lehetőleg minél finomabb anyagból készült hálóinget. A leányneveldés illetve a nagymamis fazon, valamint ennél a típusú hálóruhánál a puritánabb, vastagabb anyagok is kerülendők.

Akárhogy is, de a legszexisebb hálóruha kétségkívül a babydoll. Akkor az igazi, ha minél rafináltabb és frivolabb. Így tehát babydoll viselésekor az önbizalomhiány meg a szégyenlősködés mehet a sutba, vagy akkor inkább neki se kezdjünk az egésznek. Nem szabad ugyanis elvonatkoztatni attól, hogy ezen darabok jó esetben végül is arra szolgálnak, hogy mielőbb lekerüljenek rólunk.

Ne feledkezzünk el arról sem, hogy a sikkes hálószobai outfitekhez bizony nem smirglivé strapált, vén köntös dukál. A köntösre ne mint lakástextilre, hanem mint ruhadarabra tekintsünk! Érdemes belőle tartani minimum kétfélét, az egyik legyen egy vastagabb, de mindenképpen igényes minőségű anyagból készült darab, a másik pedig egy lájtosabb, kimonószerű selyem vagy szatén modell.

Folyt.köv a jövő héten, feltérképezzük ugyanis a budapesti bébidoll felhozatalt.

Megyeri NikolettLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés