free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mentsétek meg Britney-t!

Borsa         Címkék: britney, felirat, megmentés, póló, vicces 0 hozzászólás

A Twink Peaks idején készültek a poénos, "Nem én öltem meg Laura Palmert!" feliratú pólók. Vannak, akik mások nyomorából csinálnak ilyen üzletet, noha ez esetben az alanyt valahogy mégsem sajnáljuk.

SAVE BRITNEY, azaz "Mentsétek meg Britney-t!" feliratú holmik lepték el Amerikát és az online áruházakat. A lecsúszott popceleb megmentését szorgalmazó felszólítás leggyakrabban különféle pólókon olvasható, de készülnek a szlogennel ellátott táskák, sőt még bugyik is. Olyannyira trendi lett az álszolidaritás ily módon való kifejezése, hogy a vonatkozó webshopok többségében ezen termékek alatt a sold out felirat szerepel. Ezen már meg sem próbáltunk meglepődni.

Nézegess Britney-s pólót, táskát, bugyit!

Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy mikor fog valamelyik hazai pólógyár kijönni a "Save Kelemen Anna!", a "Save BB Évi!" valamint a "Save Molnár Anikó" feliratú pólókkal. Ha most ötletet adtunk, akkor copyright a Borsánál...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés