free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem kell elmenned az esküvődre

Borsa         Címkék: amerika, esküvő, házasság, megoldás, részvétel 0 hozzászólás

Akik csak azért nem házasodnak össze, mert nem érnek rá, esetleg még egy szolid, szűk körű polgári ceremónia gondolatától is kirázza őket a hideg, azok számára megszületett a megoldás. Amerikában.

Íme, a huszonegyedik század sajátosan praktikus romantikája. Egy szolgáltatás, melynek segítségével úgy köthetjük össze életünket egy másik emberrel, hogy ahhoz nem is kell az esküvőn személyesen részt vennünk.

Az úgynevezett proxy esküvők lényege, hogy a házasulandó felek egyikét vagy másikát, vagy akár mindkettőjüket egy másik ember helyettesíti a ceremónián. Tehát két ember úgy is összeházasodhat, hogy közben mondjuk több ezer kilométerre vannak egymástól. Ezzel a lehetőséggel élt a közelmúltban az amerikai hadsereg két katonája is.

A 29 éves Barbara Hines Afganisztánban, míg vőlegénye, a 25 éves Ryan Thompson Irakban szolgált éppen az esküvőjük idején, melyet az amerikai Montana államban tartottak meg, két dublőr segítségével. Az USA több államában is törvényes lehetőség van már arra, hogy az egyik fél távollétében tartsanak proxy esküvőt, viszont a dupla változat egyelőre még csak Montanában legális. Az ilyen esküvőhöz egyelőre, legalább az egyik házasulandónak amerikai állampolgárnak kell lennie. Az egész, mindennel együtt 900 dollárba kerül és polgári házasságkötésnek számít.

Helyettesek

Ha így folytatódik, lassacskán eljuthatunk odáig is, hogy magához a házassághoz is bérelhetünk majd dublőrt, aki törvényes keretek között helyettesíti a férjet vagy a feleséget. Esetleg mindkettőt, úgy, hogy fizetett zombiházaspárok élik majd helyettünk az életünket, miközben mi valahol másutt éljük, másvalakiét.

[PAGEBREAK]


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés