free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 idegesítő női szokás

Borsa         Címkék: idegesítő, lista, női, ötös, szokás 0 hozzászólás

A nők csípőből vágják azokat a férfi szokásokat, amelyekkel az őrületbe tudják kergetni őket. A pasikat bezzeg senki sem kérdezi. Mi most megtettük, így született meg az idegesítő női szokások listája.

A középen összenyomott fogkrémestubus a kádban úszkáló szőrszálak női ellenpárja. Összeállításunkhoz kedvenc pasimunkatársainkat kérdeztük, hogy őket mi akasztja ki a legjobban a nőkben. Hát, mi akartuk tudni. Íme. Figyelem! Az alábbi bekezdéseket pasik írták. Szókimondó szövegek!

Az a fránya vécédeszka

Felfoghatatlannak tartom, hogy a huszonegyedik században egy csaj képes lehet még kiverni a balhét amiatt, ha felhajtva marad a vécédeszka! Úgy értem, ez tényleg akkora világmegváltó probléma?!? Én sem szoktam szövegelni, ha bemegyek és le van hajtva. Meg most komolyan, nem a kisstílűség netovábbja ez? Legyünk már egy picit nagylelkűbbek. Ha le van hajtva, felhajtom, ha fel van hajtva, ti meg hajtsátok le! Nem szakad le senkinek a keze ettől, viszont mennyivel nyugalmasabb lenne az élet enélkül.

Hova is menjünk? Nekem mindegy...

Tudom, hogy sok lány szereti, ha a pasi a megmondóember, aki kitalálja, hogy este hova megyünk például vacsorázni, de léteznek még olyan pasik is, akik egyrészt kíváncsiak a véleményetekre, másrészt nem derogál nekik néha átengedni a kezdeményezést sem. Meg könyörgöm, végül is egy étteremről, vagy szórakozóhelyről van szó, nem hisszük el, hogy nektek tényleg mindegy lenne, hogy hol üldögéltek az este folyamán. Ezért, ha a párotok megkérdezi, hogy "drágám, hova szeretnél menni ma este", akkor igenis tessék valamit mondani, ne vállvonogatás, meg "döntsd el te" legyen a válasz. Elvégre nektek is van egyéniségetek, és biztos, hogy egy pillanat alatt eszetekbe jut az a hangulatos kis bisztró, vagy az az elegáns étterem, amit már hetek óta kinéztetetek. Ezzel mindenki jól jár, mert mi örülni fogunk annak, ha látjuk rajtatok, hogy jól érzitek magatokat. Ettől még nem lesz senki papucs, vagy teszetosza. Majd holnap mi választunk.

Bugyik a földön

Bár kétségkívül van némi bája a spontán, heves délutáni szeretkezés után szétdobált ruhák látványának, kevés vágyölőbb dolog létezik annál, ha álmaink nőjének a ruhái nagyobb területet fednek le a lakás padlójából, mint a teniszpálya méretű perzsaszőnyeg. Persze, ezen a téren valószínűleg kevés jogunk van szövegelni, ugyanis a pasik aztán igazán értenek hozzá, hogy két napi váltás ruhát hogyan lehet minél nagyobb területen szétszórni, de ahelyett, hogy elkezdenénk egymásra tologatni a felelősséget, inkább nézzünk egy picit magunkba. Ugye milyen igénytelen dolog is ez? Ha este már nagyon fáradtak vagyunk megtenni azt a nyolc lépést a fürdőszobában található szennyeskosárig - nagy kihívás, nem igaz? - legalább reggel, a zuhany felé menet szedjük össze, amiket ledobáltunk magunkról.

Érzelmi zsarolás

Már lerágott csont ugyan, de nem lehet elégszer elmondani. Ha valami bánt titeket, akkor tessék őszintén és karakánul belemondani az arcunkba. A fintorgás, illetve a "mi a baj" kérdésre összefont karral, vállat vonogatva a "semmi-semmi" válasz csak olaj a tűzre. Ha a párotok valami hülyeséget csinált, tessék nyugodtan a tudtára hozni. Persze nem kell senkinek leordítani a fejét, ha időben nyakoncsípitek a problémát, még bőven van idő konstruktívan és nyugodtan rendezni az esetleges félreértést. Ha pedig valami nem tetszik, akkor tessék azt mondani, nem pedig lenyelni a feszültséget. Ez előbb utóbb ugyanis mindenképpen le fogja verni a biztosítékot, akkor pedig már hatékonyabb és idegkímélőbb, ha időben kezeljük a problémákat.


Csak a legszükségesebbeket

Utazásnál tényleg nem kell beborítani a nagyszekrényt a kocsi csomagtartójába. Persze, tudjuk, hogy szeretitek, ha több ruha közül lehet választani, de ezen a téren is lehert kompromisszumot kötni. Mondjuk hat ruha helyett elég kettő, vagy három. A teljességgel felesleges tárgyakat - mint például a bazinagy piros vekkerórát, amit egy hölgyismerősöm hozott magával egy vizitúrára - pedig nyugodtan otthon lehet hagyni. Persze nyugodtan szóljatok ránk is, ha a horgászbot és a napelemes, rádiótávirányítású helikopter mellé még a terepasztalt is fel szeretnénk kötözni a tetőcsomagtartóra. Látjátok, egy kis odafigyeléssel mennyi felesleges szócséplést lehet megspórolni. Tudjuk, hogy ugyanez ránk is vonatkozik, ezért írjátok meg nekünk, hogy a pasiknak mikre kell odafigyelnie.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés