free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dita von Teese fehérneműi

Borsa         Címkék: celeb, ditavonteese, divattervezés, fehérnemű 0 hozzászólás

Ha már egy celeb mindenképpen divattervezésre vetemedik, akkor jól teszi, ha nem rugaszkodik el a tőle megszokott stílustól és attól, amit egyébként csinál. Íme egy dicséretes példa erre.

Dita von Teese, ismert amerikai sztriptízművésznő, glamúrmodell - és Marilyn Manson egykori hitvese - lesz a Wondebra fehérneműcég új arca és főképp: teste. Nem csupán hús-vér próbabaként, hanem tervezőként is megmutatja majd kvalitásait.

Dita megjelenésében és műsoraiban a pin-up stílust képviseli. Azt ígérik, hogy nem lesz ez másképpen a fehérnemű-kollekciója esetében sem: a múlt század negyvenes éveit idéző, klasszikusan érzéki darabokra lehet számítani tőle.

Érzéki negyvenes évek

A kollekció limitált szériában készül majd, és idén szeptemberben kezdik el forgalmazni Angliában és Franciaországban. A hölgynek egyébiránt nem ez lesz az első próbálkozása tervezőként, ugyanis korábban a Secrets In Lace-nél adott ki saját combfix-kollekciót.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés