free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dózer Fesztivál

Borsa         Címkék: alternatív, dózer, fesztivál, központ, kultiplex 0 hozzászólás

A Kultiplex Dózer Fesztiváljának szomorú apropója van, az alternatív központot ugyanis a IX. kerületi önkormányzat határozata értelmében március elején lebontják. Sírva vigad a magyar. Koncertek.

A kulturális központ működtetői, tiltakozásul a bontási határozat ellen, január 10-től február 23-ig minden nap ingyenes koncerteket tartanak. Ez a rendezvénysorozat kapta stílusosan a Dózer Fesztivál nevet. A fellépő zenekaroknak épp olyan szívügye a helyszín, mint a közönségnek, hiszen sokan közülük itt kezdték a pályafutásukat.

A programszervezők azt javasolják, hogy a koncertek iránt érdeklődők minden nap, fél nyolc és nyolc között érkezzenek a helyszínre, mert a Kulti egyfajta zenei és művészi szabadságnak teret adva, nem tudja előre megmondani, a pontos kezdési időpontokat. Az előadók ugyanis az este bármely pontján dönthetnek úgy, hogy véget ért a koncertjük és akkor beáll a következő. A bezárásig hátralévő időben fellép még többek között a Tudósok, a Specko Jedno, a Kiscsillag, a Heaven Street Seven, a Lidérc, a Balaton. A részletes koncertprogram itt olvasható. Az eddigi fellépők között voltak egyébként a Ludditák is, akik - mint ismeretes -, Borsamunkatársaknak különösen kedvesek, hiszen ők maguk is Borsamunkatársak.

Arra azonban érdemes figyelni, hogy melyik koncertre kell előre regisztrálni a kultiplex.regisztracio@qmail.com címen, mert van, hogy nem fér be mindenki. (Pl. A Mad Caddies, amerikai banda koncertjére, február 20-án) A dózerolás ellen tiltakozó civilek egyébként holnap, azaz szerdán, radikális bejelentést készülnek tenni, amit kíváncsian várunk.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés