free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dózer Fesztivál

Borsa         Címkék: alternatív, dózer, fesztivál, központ, kultiplex 0 hozzászólás

A Kultiplex Dózer Fesztiváljának szomorú apropója van, az alternatív központot ugyanis a IX. kerületi önkormányzat határozata értelmében március elején lebontják. Sírva vigad a magyar. Koncertek.

A kulturális központ működtetői, tiltakozásul a bontási határozat ellen, január 10-től február 23-ig minden nap ingyenes koncerteket tartanak. Ez a rendezvénysorozat kapta stílusosan a Dózer Fesztivál nevet. A fellépő zenekaroknak épp olyan szívügye a helyszín, mint a közönségnek, hiszen sokan közülük itt kezdték a pályafutásukat.

A programszervezők azt javasolják, hogy a koncertek iránt érdeklődők minden nap, fél nyolc és nyolc között érkezzenek a helyszínre, mert a Kulti egyfajta zenei és művészi szabadságnak teret adva, nem tudja előre megmondani, a pontos kezdési időpontokat. Az előadók ugyanis az este bármely pontján dönthetnek úgy, hogy véget ért a koncertjük és akkor beáll a következő. A bezárásig hátralévő időben fellép még többek között a Tudósok, a Specko Jedno, a Kiscsillag, a Heaven Street Seven, a Lidérc, a Balaton. A részletes koncertprogram itt olvasható. Az eddigi fellépők között voltak egyébként a Ludditák is, akik - mint ismeretes -, Borsamunkatársaknak különösen kedvesek, hiszen ők maguk is Borsamunkatársak.

Arra azonban érdemes figyelni, hogy melyik koncertre kell előre regisztrálni a kultiplex.regisztracio@qmail.com címen, mert van, hogy nem fér be mindenki. (Pl. A Mad Caddies, amerikai banda koncertjére, február 20-án) A dózerolás ellen tiltakozó civilek egyébként holnap, azaz szerdán, radikális bejelentést készülnek tenni, amit kíváncsian várunk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés