free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: béna, ilyenek, menő, vagyunk 1 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok, mi is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGEN!NEM!
Az persze sosem gond, ha a sál színe/mintája egyezik a kesztyűjével, vagy a kettő közül legalább valamelyik a csizma/táska színével. De itt nem ők a főszereplők. Alanyunknak hűvös, arisztokratikus külsőt kölcsönöz a virágmintás, könnyű kabát - mely egyébként az összes kiegészítőt magához idomítva szépen összedolgozza, elnyeli a színeket, s minden darab megtalálja a maga megfelelőjét a mintázatban. Ha jól megfigyeljük, alfától omegáig megvan az összhang, még a farmer kékje is visszaköszön a kabátról. Nem olyan nagy úri huncutság ez, hogy ne utánozhatnánk le csípőből. A tény, hogy a téli fekete-szürke-barna forgatagban üstökösként ragyog alanyunk, örvendetes, s kicsit ügyesebb kombinációval még a napfényes Jamaicát is belophatta volna titkon az ember szívébe. Hogy mégis kissé vándorcirkuszosra sikerült a toalett, azt mi a már többször kárhoztatott, megerőszakolt színorgiának tudjuk be: a harsányat harsánnyal hatványozni mutatványt engedjük át az haute couture doyenjeinek, mi meg cseréljük le a nagyi ciklámen hátmelegítőjét valami diszkrétebbre a színpompás ruha mellé, s a rasztafrizura üzenete is a helyére kerül.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés