free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az igazi maszturbáns

HT         Címkék: maszturbálás, önkielégítés, öröm, örömszerzés, szex 0 hozzászólás

A maszturbálás célja általában az örömszerzés, és lényege az is, hogy az illető, aki kiváltja az örömöt, ugyanaz legyen, mint aki élvezi azt. Egy igaz maszturbáns magábazárkózik és kizárja életéből az életet.

A maszturbálás magányos cselekvés, mert egy másik személyt lehetetlen önkielégíteni, és bár nagyon hasonlít a kábítószerezéshez, szerencsére nem lehet belehalni. Viszont egy igazi maszturbánsban végérvényes rutinná válik a tény, hogy örömérzetéhez nincs szüksége egy másik illetőre.

Az önkielégítés az a dolog, amiről a szende és szemérmes illetők hallani sem akarnak. Az, amit a képmutató, álszent szemforgatók méltatlankodva utasítanak el maguktól, mintha olyasmit hallanának, ami nincs is, vagy csak rosszéletű tinik találtak ki maguknak dacára annak, hogy az önkielégítés a földlakók talán legfőbb szexuális tényezője. Az emberiség esetében alaphelyzetben megkülönböztethetünk női- és férfi onániát, amelyek testi ártalom tekintetében is kétségtelenül különböznek, azután szintén kétfélét: a fantáziálgatás nélküli mechanikus önkielégítést, és a képzelgések révén megvalósulót. Egyébként a csajok sokkal korábban kezdik a maszturbálást, mint a pasik. Meglehet azért, mert amíg egy pasinak meg kell ivarérnie az orgazmusos onániához, egy csajnak nem feltétlenül, de serdületlen lánykák mégiscsak gyakrabban masszírozzák magukat öntudatlanul és végeznek fantáziálgatás nélküli mechanikus önkielgítést, mint a csupaszpöcsű kissrácok.

Az embert többek között a képzelőtehetsége is megkülönbözteti az állattól. Arról is inkább csak fantáziálgatni szoktunk, semmint biztosan tudni, hogy az állatoknak milyen a képzeletük. Alap, hogy minél jobb a fantáziája egy illetőnek, annál ábrándozóbb. Egy jó képzelőerővel bíró személyről nem feltételezhető, hogy ne fantáziáljon elkövetkezendő, jövőbeli örömeiről, vagyis mindarról, amire áhítozik. Egy fantáziadús illető fejben simán képes átélni újra és újra azt, ami széppé és boldoggá tette az életét. Sőt az emberekre inkább az jellemző, hogy még a bibis élményanyagukat is feljavítják a fantáziájuk segítségével. Sok embernek éppen ez a legfőbb tulajdonsága, hogy bármennyire is reménytelen, de nem győz eleget harcolni a múltjával, átéli ezerszer is az emlékeit. Az emlékek feljavítása leginkább a nem tudattalanul végzett, képzelgések útján megvalósuló önkielégítéshez hasonlít. Például, ha egy éhes pasi valamilyen frankó tápról fantáziál, hogy a nyála csordul bele, az ugyanolyan önkielégítés mint, amikor fejben levetkőzteti Angelina Jolie-t. A képzelőerőnknek hála, az onánia az egyik legáltalánosabb emberi tulajdonság, és mellékes, hogy ezek a fantáziák teljes kielégüléssel járnak-e.

Az összes masztrubáns cselekményre jellemző, hogy művelője akadályok és nehézségek nélkül akkor juthat gyönyörhöz, amikor kedve tartja. Az onánia ebben nagyon erősen hasonlít az élvezeti mérgekhez és a kábítószerekhez. Egy maszturbáns csajnak nem kell semmiféle rongy pasival törődni, szeszélyeitől szenvedni, titkos légyottokra mászkálni, félni lebukástól, rettegni a csalódástól. Egy önkielégítős csaj megmenekül a féltékenység gyötrelmeitől, nem kell aggódnia a nemi betegségek miatt, és a teherbeesés réme sem ijesztgeti. Egy onanizáló pasi is csak nyer az önkielégítéssel. Nincs több vesződség a csajokkal, nincs több udvarlás, nincs több szerelemhazugság és házassági ígéret. Egy igaz maszturbáns magábazárkózik és kizárja életéből az életet. Egyedül marad a gyönyöreivel, amik mindig kéznél vannak és bármikor rendelkezésre állnak. Az igazi maszturbánsnak már gyerekkorában megvilágosul és aztán végérvényes rutinná válik az a tény, hogy a szexuális örömök felidézéséhez nincs szüksége egy másik illetőre, minthogy gyönyörének kívánalmai nem egy másik személyben, hanem önmagában vannak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés