free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Medveszőnyeg állatvédőknek

Borsa         Címkék: állatbarát, dizájner, édesség, gumicukor, medveszőnyeg 0 hozzászólás

A vadászidény az édességboltban kezdődik... Legalábbis egy fiatal dizájner számára, aki elkészítette a medveszőnyeg abszolút állatbarát változatát. Nekünk tetszik, úgyhogy megmutatjuk.

Jelen sorokat író Borsamunkatárs ezennel bevallja, hogy súlyosan viszolyog mindenféle leölt, majd kitömött, üvegszemű állat látványától. Ha ezekből listát kellene felállítani, akkor harmadik helyre kerülnének az egészben preparált és valamilyen realisztikusnak szánt pózba állított példányok, másodikra a falról figyelő állatfejek, az elsőre pedig egyértelműen a szőnyegként kiterített, kitömött fejű vadak.

A fentieknél jóval szimpatikusabbnak tűnik a medveszőnyeg állatbarát verziója, melyet YaYa Chou-nak, egy a taiwani származású, Amerikában élő dizájnernek köszönhetünk. A szőnyeget gumicukorból készítette, és bár kétségkívül van ebben a tárgyban valamiféle infantilis morbiditás, de legalább nem kellett hozzá egyetlen állatot sem kinyírni.

Nézegess gumicukorból készült tárgyakat!

Chou-nak egyébként nem ez az egyetlen gumicukor alkotása, hiszen többféle tárgyat, köztük csillárt, illetve különféle szobrokat is készített már ezen édességek felhasználásával. A gumicukor-ruhába öltöztetett próbababa-gyerek azért szerintünk elég ijesztő lett.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés