free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mozgós Péntek

Borsa         Címkék: akció, fitness, kezdeményezés, mozgós, péntek 0 hozzászólás

A Torkos Csütörtök után idén elindul a Mozgós Péntek akció is. Az hasonló név nem véletlen, lényege ugyanis, hogy mindazt, amivel az éttermekben ma teleesszük magunkat, holnap lemozogjuk.

Az éttermek félárú akciói után, a Mozgós Péntek programhoz csatlakozó kondi- és fintnessz termek, szállodák wellness részlegei és gyógyfürdői is féláron kínálják a napi belépőt. A kezdeményezésnek értjük, hogy van némi egészséges életmódra kedvet ébresztő szándéka, viszont a mozgás az, amiben nem árt, ha nem csak egyszer van részünk egy évben. Persze drága ételből sem ártana bezabálni rendszeresen.

Mozogni persze sok helyen lehet, nem hogy féláron, de ingyen is, ám valahogy nagyobb kedvvel fogunk hozzá, ha intézményi keretek között izzadhatunk. Mondjuk úgy, nagyobb a motiváció is, ha már megvettük az egy hónapig érvényes tízalkalmas bérletet. Szóval, ha valakit eddig az ár tartott vissza a mozgástól, annak most megvan a lehetősége kipróbálni a legdrágább konditermet a városban, legalább egy napra. Hajrá!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés