free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hazai hálóruha felhozatal

Borsa         Címkék: divat, hálóruha, hazai, helyzet, körkép 0 hozzászólás

A múlt héten igényes éjszakai outfiteket ajánlottunk a külföldi kínálatból, aztán elmentünk megnézni a hazai felhozatalt. Az a helyzet, hogy az előzőekhez képest, meglehetősen kiábrándító képet kaptunk.

Múlt heti cikkünkben körüljártuk, hogy az igényesség jegyében mi mindenre cserélhetjük le kivénhedt alvós pólóinkat. Elméletileg. Ezen a héten aztán nekiindultunk, és feltérképeztük a dolog gyakorlati oldalát, azaz, hogy a vonatkozó és Budapesten elérhető, főbb márkák boltjaiban milyen hálóruhákhoz juthatunk hozzá.

A Women' Secret gyakorlatilag teljesen ráállt a pamutpizsis vonalra. Azon belül a hosszú ujjú felső-hosszúnadrág párosításoktól kezdve a boxer szettekig mindenféle variáció megtalálható. Jelenleg a náluk kapható legkonszolidáltabb szín-mintázat kombó a rózsaszín alapon fekete pöttyös, innentől pedig a termékskála meg sem áll a giccsesig. Ezzel a bolttal nekünk voltaképpen csak annyi a gondunk, hogy semmivel sem minőségibb vagy izgalmasabb, mint a hasonló kaliberű üzletek, ugyanakkor az áraik jócskán magasabbak, ami nem épp meggyőző érv amellett, hogy itt akarjunk vásárolni.

Women's Secret - Semmi extra

A H&M - egyik, felnőtt nőket célzó boltjának - fehérnemű szekciójában már a tavaszias-nyárias darabok túlsúlyát tapasztaltuk. Diszkréten fantáziátlan, ám korrekt kivitelű és olcsó, miniruha-szerű pamuthálóingeket, spagettipántos felső-rövid pizsamanadrág összeállítású szetteket találtunk főleg. Ezek mellett - mintegy mutatóba - lógott ott még pár rondácska babydoll, illetve néhány álelegáns, leértékelt poliészter pizsama. A többi termékez képest a legvonzóbbnak itt a piros illetve fehér színben kapható, kellemes fogású, közepesen vastag anyagból készült, háromnegyedes szabású köntösök tűntek.

Korrekt, de fantáziátlan - H&M

Az Oysho-ból majdnem kifordultunk kapásból, miután megpillantottuk a bejárattal szemben felhalmozott, iszonyatos mennyiségű, vattacukorszínű Hello Kitty-s hálóruhát. Elvonatkoztatva és beljebb merészkedve azonban már sikerült biztatóbb kinézetű holmikra lelni. A fő irányvonalat itt egyértelműen a kényelmes darabok adják, ezen belül pedig kétfelé válik az árukészlet: vannak a nőiesebb cuccok és vannak a rajzfilmfigurásak. Utóbbiak egyébként csecsemőtől felnőtt méretig kaphatók és jelenleg a már említett, kifejezéstelen tekintetű rajzmacskáson kívül egy egészen ízléses Micimackós, illetve egy Minnie egeres kollekció is figyel az állványokon. Nagyon dicséretes, hogy az üzlet nem kötelez általuk előre összeállított, komplett szettek megvásárlására, hanem külön-külön válogathatunk magunknak felsőket- és/vagy alsókat. Ennek egyedüli hátránya, hogy rengeteg olyan alsó kapható, amiből az ugyanolyan mintájú felsőrész már kifogyott.

A Disney nem túl vadító - Oysho

Jóhiszeműen feltételezzük, hogy az Intimissimibe épp rosszkor érkeztünk - így az év eleji leárazások vége felé -, ugyanis a bolt meglehetősen ki volt fosztva. Az állványokon laza távolságokat tartva lógott még néhány közhelyes kinézetű, rövid hálóing és babydoll, valamint pár hervasztóan unalmas pamutpizsama, és ami a hálóruhákat illeti, nagyjából ennyiben ki is merült a készlet. Erről többet nem is tudunk mondani.

A Tezenis üzlethelyiségének már a belső kialakítása is eleve olyan hervasztó, hogy a látvány elveszi az ember vásárló- illetve - egy érzékenyebb pillanatában esetleg - életkedvét is. Oké, hogy olcsó, meg hogy basic vonalat visznek, de akkor is... Ami a felhozatalt illeti: mindenféle alap hálóruha megtalálható, méghozzá jellegtelen és fapados változatban. Csupa olyan cucc, melyek között bár becsszó, nagyon keresgéltünk, de nem találtunk egyetlen olyasmit sem, amit kedvünk lett volna csupán a próbafülkéig elvinni.

Ez mondjuk tetszett - Etam

Aki babydollt szeretne venni, az szerintünk mindenféleképpen célozza be a Triumph-ot. Gusztusosan csipkés, kategorikusan szexi darabokat találtunk itt, a standard fekete, fehér és piros mellett számos egyéb színben is. Emellett erős még a felhozatal hatalmas, puha köntösökből is.

Bájosan finom és minőségi hálóingekre bukkantunk az Etam-nál. A készlet egyenesen meggyőző, übernőies vonalú rövid és hosszú fazonok, selymes, kényeztetős anyagokból, pasztelles és karakteres színekben egyaránt kaphatók. Az üzletben fellelhető pizsamaválaszték már jóval kevésbé kecsegtető, sőt, igazából méltatlanul gyengécske a hálóingekhez képest.

Megyeri NikolettLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés