free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gyors segítségre várnak

Borsa         Címkék: adomány, állatok, felhívás, menhely, segítség 0 hozzászólás

Elaltatásra ítélt állatok megmentéséről szóló emaileket olvasva nem is mindig tudhatjuk biztosra, hogy a segítség kérés aktuális-e még egyáltalán. A most következőnél ehhez nem fér kétség. Felhívás!

Segítséget kér az Illatos úti Állatvédő Projekt, miután különöző okok miatt kutyaszorítóba került és így nem tudja finanszírozni a telep gondjaira bízott 56 kutya szállását, ellátását, etetését, orvosi kezelését. Ráadásul közülük 10 kutya van kórházban, az állatorvosok egyelőre még türelmesen és megértően várják a számlák kiegyenlítését. Ilyen körülmények között új kutyákat sem tudnak fogadni, amíg valamilyen megoldást nem találnak.

Lelences ebeken segíthetünk

Bármilyen csekély összegű felajánlásért hálásak, de az is javít átmeneti szorult helyzetükön, ha örökbe adhatnak egy-egy ebet. A Számlaszám, ahová a pénzt küldheted: 10300002-20228260-00003285 IBAN: HU97 1030 0002 2022 8260 0000 3285 Swift: MKKB HU HB A pontos cím: 1097 Budapest, Illatos út 23/A. Megközelíthető a Boráros térről induló 54-es autóbusszal - a 8. megállónál kell leszállni -, ill. az Örs vezér terétől a 3-as villamossal a Nagykőrösi útig kell menni, majd onnan begyalogolni, vagy 2 megállót menni az 54-es busszal az Illatos úton. A telep látogatható: hétfőtől-szombatig: 10-14 óráig, vasárnap és ünnepnapon: 10-13 óráig. A telep honlapján is érdemes tájékozódni, ha úgy döntesz, hogy hazaviszel egy négylábút, és ezzel megmented, mert különben - a dolgok mai állása szerint - vagy az éhségtől vagy az injekciós tű által pusztul majd el.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés