free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: béna, ilyenek, menő, vagyunk 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok, mi is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGEN!NEM!
Kellemesen kiemeli a mediterrán vonásokat a kicsit fáradt, óarany ragyogás - semmi túlzó hivalkodás, semmi ribancos rongyrázás, helyette meleg, harmonikus, délies elegancia. Különösen szépen hangsúlyozza az orcát a két darab méretes, fülön függő aranyékszer is, de hála a jó ízlésnek, egyszerű, diszkrét sminket pingált mellé a kisasszony. Bár mi a csizma színével, sőt a sál bojtjaival is vitáznánk kicsit, és újragondolnánk a dolgot, a huncut szoknyaszabás és a dicséretes táskaválasztás okán mégis jelesre vizsgázik alanyunk - bearanyozza a miliőt, az fix.Szó mi szó, alapból van némi ellenérzésünk a kicsit Mariah Carey-t idéző, aranyban ázó, prémes-csillogós, cuki darabokkal szemben, de jó súlyozással akár még vicces is lehetne a garnitúra. A szikrázó femme fatale-nak itt a fenékaljat súroló, kötött kötényke tesz keresztbe, de a farmer sem a szexistennő-kölcsönzőből érkezett, mi tagadás. A tréfás-kreatív bájhoz pedig végképp édes kevés, sőt dögunalmas a választott körítés, így marad a sótlan, kicsit piacos íz, félelegáns-félgagyi semmilyenség. Szóval, ha már aranyba bújunk, legyen funkciója annak a feltűnő holminak - vagy bátrabban, vagy sehogy!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés