free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hajtogass dizájntárgyat!

Borsa         Címkék: dizájntárgy, hajtogatós, játékos, kollekció, szerethető 0 hozzászólás

Amikor a gyerekjátékok bája és az átgondolt dizájnművészet egyesül, abból jó eséllyel szerethető dolog születik. De vajon mi lehet a közös pont egy pár cipőben és egy madáretetőben?

Nos, az mindenképp, hogy első körben mindegyik lapos. Legalábbis, ha a francia Studio Lo-tól került ki. A stúdió tervezői ugyanis olyan tárgyakat alkottak, melyeket a felhasználó egy anyaglap formájában kap meg, egy összeállítási útmutató kíséretében. Innentől kezdve pedig, egyszerű hajtogatással gyakorlatilag ő maga alkothatja meg a dizájnművet. A kollekcióban a cipő és a madáretető mellett helyet kapott egy táska és CD-tok is. Valamint egy szék, melyet nem hajtogatással, hanem a fából készült alkatrészek egymásba illesztésével, szögek vagy ragasztóanyag nélkül lehet összeállítani.

Nézegess hajtogatott dizájntárgyakat!

Aki most spontán kedvet kapott az alkotáshoz és van a közelében egy nyomtató is, az örülhet. Ugyanis a CD-tok elkészítéséhez szükséges rajz letölthető a stúdió honlapjáról majd tetszőleges mintázatú papírra kinyomtatva máris lehet kezdeni a hajtogatást.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés