free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mocsok a szájban II.

HT         Címkék: beszéd, csúnya, mocsok, szavak, trágár 0 hozzászólás

Hímtagunk szerint, a trágár beszéd, mint pszichedelikus gerjesztőeszköz képes hozzátenni a csajok kéjérzetéhez. A szavak erejét mindenki ismeri. A trágárkodásról, csak 18 éven felülieknek.

Közismert, hogy a csajoknak általában több időre van szükségük, mint a pasiknak ahhoz, hogy nemi élvük a tetőpontjára jusson. Alap, hogy a fenti problémát kitűnően lehet orvosolni különféle érintéses technikákkal simogatás, ölelgetés, cirógatás, csókolgatás ésatöbbi, és nagy szerencsénkre számos pszichikus gerjesztőeszközzel is élhetnek a pasik a csajok kéjérzetéért. Az egyik ilyen eszköz a trágár beszéd.

A szavak erejét, a beszéd mágiáját mindenki ismeri. Léteznek a Földön olyan vallások, ahol bűnnek számít megnevezni az istenséget, tilos az isten nevét a szájra venni, és ha egy illető mégis kimondja a hitvezér nevét, beleborzong a bűntudatba. Hogy a tiltás mennyiféle képzetet képes társítani egy szóhoz, mi minden tartalommal telíthet egy szót, annak képtelenség a végére járni, de tény hogy sok csaj például aktus közben a legmocskosabb elnevezéseit szeretné hallani a nemi szervének, esetleg a legordenárébb jelzőket kívánja hallani arról, amit művel vagy amit vele művelnek, mert a mocskosszájú szexszavaktól delejes révületbe esik. A szexközbeni ordenáré szavak használatát nemcsak a pasik, hanem a csajok is gyakran alkalmazzák beleborzongva a trágárság tiltott varázsába. A mocskoszájú szexet kedvelők intim pillanataikban olyan dolgokat súgnak, lihegnek, hörögnek, esetleg kiáltanak a másik fülébe, amiket a szex előtt még véletlenül sem.

A tiltott gyümölcs izgalmát mindenki ismeri, és a tiltott dolgok elkövetésének lelki hatásait is többé-kevésbé. Például, ha egy kiskorú nagytitkosan elszív egy cigarettát, garantáltan felizgul a pulzusa, sőt lehet, hogy még a cerkája. Izgalmát a tiltott dolog elkövetése okozza. Tudja, hogy bűn amit tesz, viszont senki más nem tud róla. Ennek ellenére felnőttnek érzi magát, mert ugye a felnőttek cigarettáznak, különben is erekciója van, tehát már tényleg felnőtt, úgyhogy egy csaj sem ártana neki. És így tovább. Bár azzal a kérdéssel most nem foglalkozunk, hogy mennyire túl lehet pörögni a tilalommegszegéssel járó élvezeteket, de egy civilizált országban általában tilos ordenáréul beszélni. Egyes vélemények szerint a trágár, durva, nyers és kulturálatlan beszéd a személyiség alacsony színvonalát fejezi ki. A nagy lelki hatásvadászok, az államhatalmak, a vallási szabályozások, és a jólnevelt közvéleményformálók beleszuggerálták az emberekbe, hogy például káromkodni bűn. Persze bűn lopni, meg ölni is. Egyes kutatók szerint a bűnözők első nagy feladata abból áll, hogy ellenszugerálják magukat társadalmuk erkölcseinek. Ennek ellenére a többség véleménye mégis az, hogy az ordenáréság bűn. Pedig a csúnya beszéd lehet terápiás célú is. Közismert módszer, amikor bizonyos ideggyenge csajoknak hangos önbizalomnövelő trágárságot javall a gyógyító.

Sajnos nem ismerem a trágárnak nevezett kifejezések mágiájának a titkát. Fogalmam sincs, hogy a mocskos beszéd hányféle képzetet tud társítani, hogy hányféle érzelmi foszlány és lappangó képzelet tapadhat hozzá, hogy mennyiféle lelki hatása lehet, hogy miért vannak vegetatív vonatkozásai, hogy miként izgatja az érfalak idegeit, és hogy egyes illetők miért pirulnak bele egy-egy trágár szexkifejezésbe. De egészen biztos, hogy nem véletlen, hogy az előszeretettel káromkodott baszni szavunknak, amit a törököktől örököltünk, van némi köze a borszorkányokhoz és a delejes révülethez. A baszarkan a török boszorka. A basz törökül meg azt jelenti, hogy nyomni. Boszorkányok ide, lidércnyomás oda, de manapság a baszni szavunk kikerült a különféle misztériumok bűvköréből és multifunkcionális szerephez jutott. A baszni szavunk sokoldalúságát igazolandó, minden kedves olvasóm számára kötelező, házifeladat következik. Grétsy tanár úr az egyik előadásán adta fel a lenti dialógust. A feladat magyarról magyarra történő fordítás. A párbeszéd férfiak között zajlik, az egyik kérdezi a másikat egy bizonyos lányról nemi kapcsolatukról:- Baszod, mi?- Á.- Átakarsz baszni, mi?- Ne basztass már! Basznám, baszod, de rábasztam: baszik baszni, bazd meg!- Ez bebaszott. Ezt alaposan elbasztad. Bassza meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés