free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Igyál esővizet!

Borsa         Címkék: ausztrál, eső, palackozott, új, víz 0 hozzászólás

Belegondolva abba, hogy mennyi káros anyag kerül a légkörbe, nem feltétlenül volna az első gondolatunk, hogy megigyuk azt, ami a felhőkből kijön. Az ausztrálok azonban kitaláltak valamit.

Ha meguntad már az ásvány-, harmat-, forrás- és pí-vízeket, vagy szimplán csak iszonyatosan trendi akarsz lenni, akkor igyál esővizet! Persze nem olyat, amit az udvaron gyűjtöttél össze egy vödörben... A Tasmania Rain nevű palackozott esővizet - mint az a nevéből is kikövetkeztethető - az ausztrálok dobták piacra.

A világ pereméről

Az esővizet a "világ peremeként" is emlegetett, északnyugat -Tazmániában gyűjtik be. A Meteorológiai Világszervezet (WMO) mérései szerint ebben a régióban a legtisztább a levegő a Földgolyón. A csapadék, mely az óceán felől, az Antarktisz szeleivel érkező felhőkből hull alá, soha nem érintkezik a földdel, hiszen azonnal a cég tárolóiba jut. Ezek után még megtisztítják, majd palackozzák. A vízből egy 750 ml-es üveg 5.41 dollárba kerül, míg a 375 ml-es kiszerelés ára flakononként 3.66 dollár. A neten is rendelhető, ám egyelőre csak Ausztrálián belül, illetve Amerikába szállítanak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés