free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Smink: füstös szemek

Borsa         Címkék: füstös, , smink, szemek, trükkök 0 hozzászólás

Minden nőnek van olyan időszaka, amikor változatni szeretne a külsején, csak nem tudja, hogyan. A Borsa sminkese most gyakorlati útmutatást ad és trükkökre tanít, hogy ez ne legyen többé kérdés.

Néha még Borsamunkatársak is képesek arra, hogy időnként számot vessenek a birtokukat képező tudással, ami a sminkelést illeti. Mindannyian hosszú évek alatt fejlesztettük ki a saját jól/rosszul bevált módszereinket arra, hogyan változzunk át reggelente kócos, karikás szemű, piros orrú, gyűrött arcú koboldból olyan nővé, akin megakadnak a férfiszemek az utcán. (Néha ez valóban nem kis teljesítmény nekünk!) Ahhoz azonban, hogy a korábbi cikkünkben már említett satír technika egyszerűségére rácsodálkozzunk és felfedezzük az eddig számunkra ismeretlen trükköt, meg kellett érjük ezt a kort és meg kellett hallgatnunk sminkes Borsamunkatárs tanácsait ezzel a témával kapcsolatban. Sminkesünk nem csak elmondta, hanem meg is mutatta, hogy miért ez a legegyszerűbb módszer, amellyel bárki könnyedén profi szemfestést készíthet magának. Nem kell vele sokat vacakolni, és mégis látványos a hatása.

Első lépésként egy egyszerű szemceruzával húzzuk ki a szemhéjat, de valamivel vastagabban, mint szoktuk. Sőt, ahogy a képen látható, egészen bátran, kifejeztten vastagon. Ez most még nagyon szokatlannak látszik, de nem kell megijedni, még alakul.

A második fázisban a szemceruzára már nincs szükség, viszont előkerül egy szintén egyszerű fültisztító pálca. Itt már látható is, hogy mire volt jó a szemhéj majdnem teljes besatírozása. Második lépésként a pálcikával kifelé és felfelé irányuló mozdulatokkal kezdjük el felvinni festéket a többi részre is. A lényeg, hogy a legtöbb festék a szempillák tövénél legyen és innentől finoman halványodjon.

Vízszintes irányban a szempilla végénél álljunk meg, függőleges irányban pedig egészen menjünk ki a szemöldök alsó széléig a fültisztítóval. Könnyen kialakul a képen látható végeredmény, amire sminkesünk még egy kis csillámport is tett, hogy jól mutasson a fotókon. Ha nappali sminket készítünk, ezt azért kihagyjuk.

A fültisztítón maradt szemceruza festéket óvatosan eldörgöljük az alsó szempillákon. Még hangsúlyosabbá tehetjük a tekintetet, ha az alsó szemhéjat erősebben is kihúzzuk.

Ha megnézzük az összképet az egész arcról, láthatjuk, hogy úgy is nagyon jól néz ki. Sminkesünk nem variált mindenféle világos vagy sötét szemhéjporral, mégis gyönyörű szemeket alkotott. Borsamunkatársak azonnal kedvet is kaptak, hogy a gyakorlatban is alkalmazzák a tanultakat, és rájöttek végre, hogy mi is az értelmük a különböző színű szemceruzáknak.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés