free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Valentin nap flitteres műpénisszel

Borsa         Címkék: ajándék, körkép, nemiségkultusz, tippek, valetin 0 hozzászólás

Néhány éve még szivecskés giccseket és csokit kínáltak a boltok, ma már péniszkulcstartókat és szőrmebilincseket árulnak Valentin napra. Körkép, pirulós újságírókkal és nemiségkultusszal.

Míg korábban Valentin napkor szolíd kiegészítőket, rózsaszín dobozkákat és szivecskés csokoládét illett adni választottunknak, mára elszabadult a zabolázatlan nemiségkultusz: flitteres péniszkulcstartók és nyalókák, párducmintás szőrmebilincsek és szexi társasjátékok kelletik magukat az ajándékboltok polcain. Valentin-napi tippek, ötletek kísérletező pároknak.

Nézd meg a Valentin napi kínálatot!

Nem vagyunk könnyen pirulós típusok, de az idei Valentin napi mustránk során néha mégis zavarban éreztük magunkat, amikor felismertük a kezünkben szorongatott, ártatlannak tűnő tárgyakat. A pesti belváros ajándékboltjaiban máskor húsvéti nyuszik és gyámoltalan Halloween tökök sorakoznak a polcokon, helyüket most elfoglalták a péniszek. Flitteres, színes, kicsi, nagy, csokis és rugón pattogó hímtag egyaránt vevőre vár a Valentin-napi ajándékpiacon. Mintha a magyar fiúk-lányok így fejeznék ki egymásnak érzelmeiket: "Úgy szeretlek, tessék itt egy gyöngyökkel kirakott, fröccsöntött nemi szerv. Boldog Valentin napot!"

Akit érdekel a Valentin nap... A Valentin nap eredetét az ókori Rómában kell keresnünk. A legenda szerint Claudius császár abban az időben megtiltotta a római férfiaknak, hogy házasságot kössenek, mert a háborúskodásra alkalmasabbnak tartotta azokat, akiket nem vár otthon családi fészek. Egy bizonyos Valentin nevű pap azonban titokban mégis összeadta a hozzá forduló fiatalokat, így neve hamarosan fontossá vált az ókori szerelmespárok között. Valentin atyát persze börtönbe zárták és kivégezték az uralkodói akarat megszegése miatt, kultusza azonban tovább él a mai napig.

Nyilván értjük a játékos szexualitásban rejlő humorforrást, az "EXXXtázis" és az "Érzékek Birodalma" táblás társasjátékok mégis inkább közönségesnek tűntek, mint szellemesnek, vagy érdekesnek (netán izgatónak). Az idei szerelemünnepre kiadott felnőtt játékok ugyanis túllépnek a klasszikus sztriptízpóker romantikán, és szemtől szembe lihegő, üzekedni vágyó emberpárnak ábrázolják a feleket, akik a szabályokat követve, szigorú feltételek teljesítése után lehetnek csak egymáséi. Kiegészítőnek különféle bilincsek, ördögszarvak és műanyag-vasvillák állnak rendelkezésre, így a kettesben töltött Valentin napi este bordélyház-beli duhajkodássá is fajulhat a saját hálószobádban.

Persze azok a párok is ünnepelnek február 14-én, akik inkább kedvesnek tűnő plüssállatokkal és rengeteg vörös műszívvel szeretik kifejezni érzéseiket. Biztos, hogy ők vannak többen, a kínálat ugyanis még a nemi szerv formájú ajándékoknál is gazdagabb. Elefántok, macik, zsiráfok és deguk várják gazdijukat piros ruhácskába, szívecskébe öltöztetve. Az állatka mellé természetesen lufi is dukál, az Andrássy úton tucatféle közül válogathatsz. A télvégi ünnep általános jele a különféle tárgyakra felírt "Love" szócska, amit még a nótórius iskolakerülő tinik is biztosan megértenek angolul. A számtalan - valljuk be - baromság között kedvenc tárgyunk a "Lover’s Award" kupa, amit kiváló szerelmi teljesítményért cserébe adományozhatunk, cserélhető felirattal. Az ajándék elvégre legyen praktikus, nem igaz?

Jó hír azoknak, akik furcsamód nem vonzódnak a lufik, macik, és a "Ha négyest dobsz, harapj!" típusú szextársasjátékok világához, hogy valódi ajándékokat is vásárolhatnak Valentin napi tematika szerint. Először is tisztáznunk kell, hogy ez mit jelent: rózsaszínt. A Valentin nap a csajok ünnepe, talán nincs olyan használati tárgy, ami ne jelenne meg rózsaszínben február közepén. Az egyik legnagyobb nemzetközi, magyar nyelvű honlappal és ügyfélszolgálattal is működő online elektronikai áruház, a Pixmánia például komplett ünnepi kollekcióval jelentkezett, melyben rózsaszín winchester, mobiltelefon, mp3 lejátszó, pendrive, digitális fényképezőgép és képeket megjelenítő kulcstartó is akad.

Távkapcsolatban élő pároknak és Star Wars rajongó geekeknek kötelező a "Csillagok Háborúja Valentin nap" üdvözlőkártyák továbbküldése emailben. A vicces photoshop művekből megtudhatjuk, kit szeret Darth Vader nagyúr, és hogy mire vágyik egy pusztító harci robot a sötét és hideg garázsban, amikor senki sem látja.

A legjobbat a végére tartogattuk: a Nintendo videójáték konzolja, a távirányítós Wii világában minden családtag személyre szabott karaktereket, Nintendo nyelven Mii-ket készíthet magának. Egy amerikai dizájncég az idei Valentin napra csokiból is készít videójáték-hősöket, mégpedig díszcsomagolásban, akár egy beküldött fénykép alapján, testreszabott formában. Játékos pároknak igazi meglepetés, hiszen csak internetről lehet rendelni, így nem valószínű, hogy minden ismerősöd ilyen ajándékkal lepi meg kedvesét a szerelmesek ünnepén.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés