free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kupakot le!

Borsa         Címkék: felhívás, gyűjtés, jótékonyság, kupak, műanyag 2 hozzászólás

A jótékonykodásnak szerencsére vannak olyan verziói, amikor nem csak egy konkrét bankszámlákra befizetett összeggel segíthetünk. Ilyen például a műanyag kupakok begyűjtése. Felhívás.

Őssejt beültetésre váró sérült, beteg gyerekeken kíván segíteni a 2007 nyarán alakult Öngondoskodó Családok Egyesülete. A szervezet teljes mértékben civil kezdeményezés, olyan gyerekek szülei hozták létre, akiknek gyakran a drága, külföldi kezelés jelenthet reményt állapotuk és így mindennapi életük jelentős javulására és talán a gyógyulásra is. A szülők műanyag kupakokat gyűjtenek, zsákokba teszik őket, és hetente egy alkalommal a tinnyei műanyagfeldolgozó céghez szállítják. A kupakokért járó, kilónkénti 55 forint az Európa Kht. által kezelt számlákra folyik be. Ebből a pénzből finanszírozzák az egy gyermek számára 4-5 alkalommal szükséges őssejt kezelést és a kiutazáshoz szükséges költségeket. Egy kezelés így minimum 1,5 millió forintba kerül.

Deák Andrástól, az egyesület képviselőjétől megtudtuk, hogy jelenleg három kisgyerek kezelésére gyűjtenek kupakokat, köztük van az ő gyermekük Andris is, aki születése után pár nappal agyvérzést kapott, aminek következtében testileg és szellemileg is sérült. A gyűjtésnek nincs határideje, folyamatosan zajlik, András a későbbiekben szeretne más, hasonló helyzetben lévő családnak is segíteni a már kialakított, bejáratott háttérrel. Tervez egy külön weboldalt is, ahol szándékai szerint az összes kisgyerek szerepel majd, aki ilyen kezelésre szorul. Ha valaki szeretne segíteni, tulajdonképpen csak annyit kell tennie, hogy amikor kiüríti az üdítősüveget, lecsavarja a kupakját és félreteszi valahová. Amikor mondjuk egy zacskónyi összegyűlt, akkor pedig elviszi valamelyik gyűjtőhelyre.

Jelenleg ide viheted

1. Flórián Üzletközpont I. emelet a CIB bankkal szemben 2. Óbudán, a Bécsi úton lévő Praktikerben kihelyezett gyűjtőládába, vagy kint, az épület jobb oldalán kihelyezett zsákok mellé teheted.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés