free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Önkéntes prostitúció

HT         Címkék: prostitúció, szajhaság, szexgazdálkodás, szolgáltatás 0 hozzászólás

Az állami szexgazdálkodás ellenzőinek legnagyobb bánatára hazánkban, szexuális szolgáltatást nyújtani mindenkinek alkotmányos joga. Viszont a legális szajhasághoz rátermettség és vállalkozói kell.

Közhely, hogy a test áruba bocsátása a valaha űzött legéletképesebb vállalkozás, és hogy a szexipar egyik legtöbb bevételt hozó ágazata a prostitúció, aminek az alapja a megvásárolható és szexuálisan kihasználható csajok iránti pasikereslet. Manapság bárki bekerülhet a prostitúcióba úgy, hogy egy nap arra ébred, hogy ezt az utat választja, mert az önkéntes prostitúció alkotmányos jog, viszont megbocsáthatatlan bűn valakit prostitúcióra kényszeríteni.

Ifjonti csikókoromban úgy képzelődtem, hogy, ha én lennék a Föld diktátora, akkor legelső intézkedéseim egyike lenne a prostitúció betitlása és kiiktatása világszerte. Mert méltatlan dolog, hogy egy csaj annyira lealantasodjon, hogy lóvéért árulja a testét, és kizsákmányolják szexuálisan. Ehhez képest a prostitúció olyan valami, ami nem hagyja magát kiiktatni. Ha a Föld diktátoraként kitiltom a színről, akkor illegalitásba vonul, és titokban burjánzik tovább, mint a rákos daganat. Bár napjainkban nem álomszakma a szajháskodás, de kurva és kurva között is van különbség. Az is kurva, aki ötezerért cidázik, az is kurva, aki nercbundáért, vagy a tandíjáért rodázik. Egyébként is parttalan vitatkozni arról, hogy a prostitúció olyan iparág-e, ami a nők lealacsonyítására és szextárgyá tételére szolgál, vagy, hogy a csajok testének tisztelete és ennek a tiszteletnek a fontossága függ-e attól, hogy a csajok megvásárolhatóak-e, vagy, hogy fizetett nemi erőszak-e a hivatásos prostik üzletszerű kéjelgése, mert az emberjogi aktivisták és a szajhaellenes mozgalmárok legnagyobb bánatára a prostitúció legális Magyarországon.

Jogkövető magatartás

Az állami szexgazdálkodás ellenzőinek nagy keservére önkéntes prostituáltnak lenni és szexuális szolgáltatást nyújtani mindenkinek alkotmányos joga hazánkban, viszont a legális szajhasághoz rátermettség és vállalkozói igazolány kell. Mert egy jó örömlány nem olyan fanyar és gondterhelt, mint egy feleség. És olyan dolgokat sem cselekszik, mint egy szerető, nem nyafogja tele az illető fejét a saját problémáival, nem árasztja el napi kellemetlenségeivel, és nem kéri, hogy vegyék el feleségül. Egy jó szajha könnyű, kellemes, gondtalanító és vállalkozó.

Hazánkban majd tíz éve nem bűncselekmény az üzletszerű kéjelgés, a prostitúció bizonyos feltételek mellett legálisan, vállakozási formában űzhető tevékenység. Egy legális prostituált vállalkozói igazolvánnyal és adószámmal bíró szolgáltató, és ha a vevő a szexuális szolgáltatás igénybevétele után számlát kér, akkor az Szj 93.05.12.4 besorolási számú termékről szólóval költségelheti el a kiadását. A legális örömlány csak nagykorúnak szolgáltat, és nem zaklatja a potenciális ügyfeleit, rendelkezik orvosi igazolással arról, hogy egészsége teljes tudatában űzi az iparát, és egy legális örömlány is ugyanúgy adózik, mint egy becsületes állampolgár, vagy egy politikai szaktanácsadói.

Kényszerprostitúció

A prostitúció ugyanolyan kereslet-kínálat alapú, igényfüggő üzleti folyamat, mint a Valentin-nap vagy a drogbiznic. Az viszont alap, hogy a kényszerprostitúció erőszak a nők ellen, és az emberi jogok biztosítása érdekében ér és kötelező tenni a nők elleni erőszak ellen, és hogy a kényszerprostitúció modern rabszolgatartás. Egy nő alkotmányos jogának, márminthogy önkéntes alapon is lehetne prosti, lábbal tiprása ugyanolyan bűncselekmény, mint a Holocaust. Ugyanúgy nem ér erőszakos eszközökkel kurválkodásra kényszeríteni valakit, mint ahogy megalázni sem, vagy tárgyiasítani, vagy idomítani, vagy bagatellizálni, vagy megkérdőjelezni a képességeit, vagy megjegyzést tenni rá a kinézete miatt, vagy érzelmileg megzsarolni, vagy kontrollálni a tevékenységeit, vagy bűntudatot ébreszteni benne, vagy gazdasági függésben tartani, vagy agyonverni, esetleg elgázkamrásosítani.

Az örömlányfüggő Hímtagok pedig leginkább úgy tehetnek a kényszerprostitúció ellen, ha önkéntesalapú számlaképes szolgáltatót választanak maguknak.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés