free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rágógumit a hajba!

Borsa         Címkék: dizájncég, haj, hajcsatok, német, rágó 0 hozzászólás

Egy német dizájncégnek köszönhetően újraélhetjük gyermekkori csínytevéseinket, bár az élmény nem lesz teljesen ugyanaz. Négy euróért ugyanis használt rágógumikat mintázó hajcsatokat dobtak piacra.

Íme egy újabb dizájntermék, ami egy kedvesnek és emberbarátnak egyáltalán nem mondható gyermekkori szórakozási forma felidézésére ad alkalmat, fájdalom- és károkozás-mentes formában. Bár egy bizonyos életkor után az ember lánya illetve - valamivel később - fia is felhagy azzal a szokásával, hogy saját vagy mások hajába, esetleg ruházatán, használt rágógumit helyezzen el diszkréten, egy német dizájncég most lehetőséget nyújt a nosztalgiázásra.

A Miss Geschick & Lady Lapsus ugyanis használt rágógumikat mintázó díszítéssel ellátott hajcsatokat illetve kitűzőket dobott piacra. A meglehetősen élethűre sikeredett kiegészítők többféle színben készülnek és darabonként 4 euróért vesztegetik őket a neten. A magunk részéről nem érzünk ellenállhatatlan vágyat a termék birtoklására. Talán mert öregszünk, azért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés