free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hűsítő protézis

Borsa         Címkék: bizarr, hűs, jégkocka, protézis, szellemes 0 hozzászólás

Bár nem vagyunk kifejezetten finnyásak, de ha nem odaillő tárgyat találunk a vizünkben, azt már nem isszuk meg. De, hogy milyen az a tárgy, ami illik is a pohárba, meg nem is, azt most megmutatjuk.

A jégkocka-szezon sajnos még jócskán arrébb van, de emlékezzünk erre a kis színes dologra, amikor majd a gyakori használat során idén is megunjuk a kocka alakú változatot és valami különlegesebbre vágyunk. Bár tavaly nyáron már összeállítottuk az 5 legötletesebb jégkockatartó listáját, azonban amikor a képen látható terméket megpillantottuk, úgy éreztük, hogy ezzel mindenképp ki kell egészítenünk.

Bizarr de szellemes

Az amerikai Frend & Friends dizájnstúdió kiválóságainak fejéből pattant ki a protézist mintázó jégkocka készítésére alkalmas jégkockatartó ötlete. Egyéni gusztus kérdése, hogy ki az, aki elhajítaná a poharát, ha egy ilyen jégkockát pillantana meg benne. Szerintünk annyira nem vészes, inkább amolyan közepesen humorosnak mondanánk, ami - jégkockatartóról lévén szó - már egészen értékelhető teljesítmény. A termék egyelőre még nem vásárolható meg sehol, a cég forgalmazók jelentkezését várja.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés