free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 farsangi jelmez, amit nem ajánlunk

Borsa         Címkék: farsangi, jelmez, lista, öt 2 hozzászólás

Farsangi jelmezbe bújni felnőttként is jófejség, de nem árt átgondolni a maskara praktikusságát, hogy az este ne csak mások számára legyen szórakoztató. Ötös listánk szereplőit senkinek nem ajánljuk.

A Farsang a népszokás szerint nem más, mint a tél temetése, a tavasz üdvözlése, a hideget ugyanis már évszázadok óta utálja az emberiség. Tavasszal újjászületik a természet, megkezdődik a jólét, ami régen mérhetetlen mennyiségű ételt, ma pedig a várva-várt nagykabát mentes időszakot jelenti. Na meg a farsangi bulikat, ahol a beöltözésért cserébe ingyen belépő jár. Régen azért öltöztek be az emberek, hogy elriasszák a telet és a rossz szellemeket, ma erősebb a parti-faktor, ingyen belépőért vagy koktélért cserébe bármit hajlandóak vagyunk magunkra venni, az álarc úgyis mindent eltakar, csak jól járhatunk. Van aki stílusosan választ álruhát, de ilyenkor születnek -pénz vagy időhiány miatt - a legextrémebb jelmezötletek is. Listánkban összegyűjtöttük a legsokkolóbbakat.

Nézegess jelmezeket!

Problémás

A hollywoodi filmek legcikisebb jeleneteit élheted át ebben a lódarázs kosztümben. A jelmez kapcsán felmerülő problémás helyzetek száma a végtelenhez közelít. Hogy csak párat említsünk: a lányok miniszoknyás tündérnek, a férfiak pedig sármos üzletembernek öltöztek, te belépsz, hirtelen csönd támad és az egész tömeg egy emberként bámul rád. Vagy mondjuk táncolni szeretnél, de a fullánkod folyton megakad valamiben. Arra már gondolni sem merünk, mi történik akkor, ha az este folyamán ki kell menned a mosdóba.

Gyanús

Lehet hogy tévesen ítéltük meg az idő múlását, de mintha a királykisasszony jelmezek már jó pár éve kimentek volna a divatból. Legalábbis 140 centis magasság felett nem egészséges, ha az ember arany fátyolra, meg csúcsos fejdíszre vágyik. Ha mégis nosztalgiázni akarsz, akkor öltözz inkább angyalkának, vagy háremhölgynek.


Ciki

Elismerjük, hogy Elvis Presley jól nézett ki fiatalon, mielőtt még alkohol és drogmámoros haknikörútba kezdett, sőt azt is, hogy a kiskutya szemeihez még az a borzalmas barkós frizura is jól állt. Ez azonban nem mondható el mindenkiről, már csak ezért is hanyagolni kéne a "rock and roll király" kosztümöt. Különben is, az új évezred hajnalán az Elvis jelmezek elmaradhatatlan tartozéka, a barkó a legnagyobb jóindulattal is elfogadhatatlan.


Ütődött

Ezt a jelmezt meglátva egyből eszünkbe jutott az egyik ismerősünk, aki egy farsangon kávéautomatának öltözött. Meg is bánta, nem sokáig bírta a dobozban, egyrészt mert nem kapott levegőt, másrészt mert nem igazán tudott mozogni. Youtube videónak öltözni azért valószínűleg ennél kényelmesebb, itt ugyanis csak egyetlen kartonlapot kell elviselni, de gyanítjuk, táncolni ebben sem lehet.Izzasztó

A legnagyobb merénylet amit elkövethetsz magad ellen az, ha gorillajelmezbe bújsz. Valószínűleg senki sem fog megismerni, ez viszont nem kárpótol a negyven fokos melegért ami a kosztüm belsejében vár rád. Ennyi erővel egy gyorsétterem láncnál is vállalhatnál vevőbecsalogatós munkát, és akkor legalább pénzt is kapnál a szenvedéseidért.

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés