free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legsikeresebb növesztés

Borsa         Címkék: legsikeresebb, lista, növesztés, öt 0 hozzászólás

Néhányan nagyon unatkoztak, ezért növesztésbe kezdtek, vállalva a mindennapi macerák megnövekedett számát. Furcsa emberek, furcsa hosszúságok; lista az extrém növesztésekről.

A Guinnes Rekordok könyvébe, mint tudjuk nem csak kiemelkedő építészeti vagy sportteljesítménnyel lehet bekerülni, hanem olyan egészen vicces dolgokkal is, mint hogy valaki a legtöbb éven át fuvarozta kollégáját a munkába, vagy a leghosszabb távot tette meg behúzott kézifékkel, vagy netán a leggyorsabban haladt egy motorizált kanapén (melyet egyébként a Discovery csatornáról jól ismert Edd China tervezett és épített). Alábbi listánk szereplőinek egyedülálló testrészei vannak, némelyik kétségtelenül megmosolyogtató, és gondolatokat ébreszt tulajdonosa mindennapjait illetően. Egyes esetekben meg lehet próbálkozni azzal, hogy elvegyük a rekordertől a dicsőséget, de az utolsó szereplővel azért ne akarjunk ujjat (vagy valami mást) húzni.

Szörnyellás


Lee Redmond
körmeit bármelyik Star Wars szereplő, de még Szörnyella de Frász is megirígyelné. 1979 óta növeszti őket, melyek ujjanként kb. 70-80 centisek. Nem könnyű elképzelni, hogy valaki ilyen karmokkal főzzön, mosson, takarítson, az amerikai nő azonban saját állítása szerint minden házimunkát maga végez. Bennünk egyéb rendszeres tevékenységekkel kapcsolatos kérdések is felmerültek, még egészen intimek is. Mit csinál egyedül a fürdőszobában például? Az biztos, hogy kesztyűt és pulóvert bajosan vesz magára, a nylon harisnyáról nem is beszélve. Még az a szerencse, hogy a hitelkártyák világában kevésbé van arra szüksége, hogy felszedegesse az aprót a gumiszalagról.


Férfias

A texasi pasi azzal került be a Rekordok könyvébe, hogy neki van a leghosszabb, vagyis 12,7 cm-es lábszőre. Azért ne úgy képzeljük el a fickót, mint egy farkasembert, ugyanis mindössze egyetlen szőrszála van, ami ekkora. A rekordja így meglehetősen ingatag lábakon áll, elég egy fenyegetés az asszonytól, ha nem viszi ki a szemetet, vagy nem hajtja le maga után a vécédeszkát. Különösebb karbantartást nem igényel, arra persze vigyázni kell, nehogy megpörkölődjön szalonnasütéskor. Az azért megnyugtató, hogy nem mi nők fedezünk fel magunkon ilyesmit.Kínai látványosság: Hajzuhatag

A kínai Xie Qiuping haja 13 éves kora, vagyis 1973 óta nem került közelebbi viszonyba az ollóval, így hosszúsága mostanra meghaladja az öt métert. Ha vesszük azt, hogy hajunk átlagosan havonta nő egy centit, akkor kiszámolhatjuk, hogy egy méteres hét év után lesz, persze csak ha addig le nem törnek a végei. Kíváncsiak lennénk, mennyi sampont használ egy alkalommal és ő fizet-e érte. Attól azért félnénk, hogy valaki rálép a buszról való leszállás közben, vagy ami még rosszabb, becsípi a mozgólépcső a metróban. Jópár vendéghaj kijönne azért belőle.
Nincs vetélytársa

Az indiai férfiak köztudottan szeretik hosszúra növeszteni itt-ott a szőrzetüket. A leghosszabb fülszőrzettel megáldott Radhakant Bajpai is Indiából származik. Nem tudjuk, miért döntött úgy egyszer csak, hogy ő márpedig nem fogja levágni a füle közepéből meredező indákat, csak azt, hogy úgy gondolja erről az egészről, hogy Istentől kapott ajándék. A fotó láttán a fültisztítás művelete jutott először eszünkbe, hát a fene tudja, hogy néz ki a dolog. Hogy fennakadnak-e a fültisztítő pálcikák a sűrűségben, és az olyankor hogy is nézhet ki, csak sejtjük. Viszont felmerült bennünk még egy kérdés, hall-e egyáltalán rendesen? "Édesem nem hallod, amit mondok? Szőr nőtt netán a füledbe?"Hattyúnyakú asszony

Míg listánk eddigi szereplői csak hagyták magától megnőni azt, amijük van, ez a burmai asszony testmódosítással érte el az egyedülálló méretet, persze nem biztos, hogy ő is akarta. Bizonyos törzsi népeknél ugyanis rézkarikák folyamatos felhelyezésével nyújtják meg hosszú évek alatt a nők nyakát, aki így lesz kívánatos a férfi szemek számára. Ha viszont a nő félrelép, egyszerűen az a büntetése, hogy leszedik róla a karikákat, és az így megnyúlt nyak már túl gyenge ahhoz, hogy megtartsa a fejét. Reméljük, hogy a kb. 40 centis nyakú rekorder még jó egészségnek örvend.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés