free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Biblia illata

Borsa         Címkék: biblia, illat, isten, parfüm, spirituális 0 hozzászólás

Egy kaliforniai cég úgy gondolta, hogy termékét a legjobban úgy adhatja el, ha Istennel reklámozza. Amit ígérnek, jóval több is mint megtévesztő. Azt hittük, már nem lepődünk meg semmin, de tévedtünk.

Íme egy parfüm, melyet nemes egyszerűséggel azzal próbálnak eladni, hogy azt álltják: viselője közelebb kerülhet általa Istenhez. Szó szerint égbekiáltó baromság, egyenesen Amerikából. A Virtue parfümöt a világ első spirituális parfümjeként aposztrofálja az azt megalkotó, kaliforniai illetőségű IBI kozmetikai cég.

Istenre fókuszál

Mindezt arra alapozzák, hogy a parfümöt csupa olyan illatokból állították össze, melyeket a Biblia szövegei említenek. Tartalmaz kajszibarack, írisz, mirha, fahéj, kasszia, füge, gránátalma és tömjén aromát is. "A Virtue segít Istenre fókuszálni, az illaton keresztül. Azok számára hoztuk létre, akik valamilyen kapcsolatot keresnek a teremtőjükkel" - nyilatkozta egy amerikai lapnak Vicki Pratt, az IBI elnöke. A parfümből egy 50 ml-es üveg 80 dollárba kerül és interneten rendelhető, de egyelőre csak az Egyesült Államokban és Kanadában szállítják ki.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés