free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Közösségépítés bútorral

Borsa         Címkék: bútor, cseh, dizájn, közösségépítés, ügyes 0 hozzászólás

Egy cseh dizájner ügyesen kombinálta korunk információs társadalmának és a házibulik résztvevőinek ülőalkalmatosság igényét. Nem tett mást, mint átültette a közösségépítés gyakorlatát a való világban.

Az online közösségépítő oldalak mára egészen megszokottá és elterjedté váltak. Viszont a közösségépítés lefordítva bútordizájnra még újnak tűnik... Pedig igazából ez sem annyira az. Hiszen a Sofa Community-t megalkotó fiatal, cseh dizájner voltaképpen nem talált fel semmi újat. Ugyanakkor koncepciójában mégis ügyesen kombinált össze két olyan dolgot, ami aktuálisan jelen van a mindennapjainkban.

Közösség (át)építés

Hiszen amikor egy nagyobb baráti társaság összegyűlik egy helyiségben, akkor ott a különféle mozdítható bútorokat ösztönösen is folyamatosan rendezgetni kezdik aszerint, hogy ki kivel kommunikál éppen, és persze, hogy kinek hogyan kényelmes. Nos, voltaképpen erre épül a Martin Zampach által tervezett bútorrendszer is. Mindez azonban olyan dizájnnal, mintha csak egy közösségépítő oldal térkép-funkciójának térbeli kiterjedése volna. Az alkalmatosság darabjai szabadon kapcsolhatók össze egymással és variálhatók aszerint, ahogy a társaság tagjai éppen hogyan viszonyulnak egymáshoz, így a régi kötődések, a friss csatlakozások vagy épp az elszakadások is kifejezhetők. A bútorrendszernek egyelőre csak a prototípusa készült el.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés