free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nicole Kidman unatkozik

Borsa         Címkék: celeb, divat, nicolekidman, tervez 0 hozzászólás

Miközben Nicole Kidman első gyermekét várja, úgy döntött, a többi, saját kollekcióval bíró hírességhez hasonlóan, egyefene, ő is tervez egy-két ruhát. A sztorihoz kreáltak egy igen lapos háttértörténetet is.

Őszintén szólva mi jó ideje nem tudjuk pontosan számon tartani, hogy a világcelebek közül kinek van már saját ruhakollekciója és ki az, akinek nincs még, de feltehetően előbb vagy utóbb úgyis lesz. Most épp Nicole Kidman volt az, aki bejelentette, hogy saját kollekcióval jelentkezik majd, méghozzá a férjével, Keith Urban, ausztrál countryénekessel közösen.

Hank és Evie a kifutóra tart

A kollekció neve Hank Evie lesz, ami elég hülyén hangzik, pláne, ha a lapos háttértörténetet is ismerjük hozzá. Ez ugyanis annyi, hogy kapcsolatuk kezdeti szakaszában Keith Evienek hívta Nicole-t, míg ő erre válaszul Hanknek szólította későbbi férjét. Később aztán valószínűleg rájöttek, hogy ennek semmi értelme sincs. Mindenesetre ha egymásnak, majd a kollekciójuknak is ilyen nevet adtak, akkor felmerül a kérdés, mire számíthat júliusban megszületendő, első közös gyermekük. A kollekcióban pólók, ruhák, pizsamák, boxeralsók táskák és díszes övcsatok szerepelnek majd. A cuccokat Ausztráliában és Amerikában fogják forgalmazni, ám azt egyelőre nem közölték, hogy mikortól.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés