free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Agroszex

HT         Címkék: agroszex, hímtag, szexuális, tevékenység 0 hozzászólás

Hímtagunk szerint az agroszex olyan kalandvágyból elkövetett szexuális tevékenységek közé sorolható, mint amilyen a Nemzeti páholyában történő szexelés. Viszont zsírégetésre is jó.

Az agroszex nem az állatpornó egyik alműfaja, amikor is egy illető egy mezőgazdasági haszonállattal bonyolódik nemi kapcsolatba, és nem is elvakult hagyományőrzők szexorgiás tisztelgése földművelők és kultúrájuk előtt, hanem mezőgazdasági körülmények között elkövetett szexuális akció, konkrétabban növénytermesztésre és/vagy állattartásra alkalmas helyszínen történő dugás.

Egyrészt egyfajta nosztalgikus vágy a hagyományos paraszti szexkultúra újraélésére, másrészt az agroszex az olyan kalandvágyból elkövetett szexuális tevékenységek csoportjába sorolható, mint a Nemzeti Színház páholyában történő, előadás közbeni szexuális viszony. Az agroszex kevesek bolondériája, többek alkalmi fellelkesülése és/vagy kreatív ötlete a nemi életük színesítése érdekében. Az a generáció pedig egészen biztosan űzött agroszexet, akinek egyből megvan a nyári idénymunka, a címerezés, és az építőtábor.

Az igaz, hogy kinn a földeken, aratáskor, a rekkenő júniusi hőségben, amikor a lég sem mozdul, akárkit melankolikussá tehet a pacsirta éneke, de aki szexelt már töreken az tudja, hogy az legalább annyira romanitkus, mint szénakazalban vagy szalmabálák közt kefélni. Ennek ellenére az agroszex leggyakorabbi elkövetési formája az előre el nem tervezett, legtöbbször á pontból bé pontba történő nyári autókázás közben, hirtelen felindulásból az útról a bármilyen magvas növénytáblába letérve, a ringó búzakalászok, vagy egyéb szemes termények ringó mezejének látványa által ihletett. Akkor viszont nem beszélhetünk spontán agroszexről, ha a résztvevő felek szándékosan mezőgazdasági területet szemelnek ki a testi együttlétük helyszínéül.

Lehet agroszexelni hirtelen felindulásból, autóutat megszakítva, spontán, de lehet előre kifundálva, direkt módon is. Bár napjainkban még nem virágzó üzletág az agroszexturizmus, de kis energia ráfordítással a falusi turizmusra simán rászervezhető, egyfajta bónuszként választható opció kizárólag nagykorú felnőttek számára a szexuális hagyományőrzés. A vállalkozó kedvű jelentkezők megtapasztalhatják, hogy milyen a szex kukorica fattyalás, hagyma esetleg krumpliszedés közben, amikor a nyári nap melegében azért megizzad a homlok, sőt a hónalj is gyakran, és a környék leghidegebb pontja az általában haszonállattal hajtott, ritkábban gépi erejű jármű alatti árnyékos terület, ahol rendszerint a földbeásott alumínium kannában gyöngyödzik a harmatos kút vize.

De természetesen a mezőgazdaság állattartási szekcióját kedvelő agroszexelni vágyók sem maradnának élmények nélkül. Az istállóban közösüléskor ingyenesen igénybevehető lesz a lovászjelmez, sőt a jászoldugás sem lesz feláras, és pajtaszex esetén is mindig friss szénát vagy szalmát biztosítanak igény szerint a szervezők. Az állatok jogaiért aggodók megnyugtatására közlöm, hogy tilos a falusi turizmusra ráhúzott agroszexbiznicben dolgozó kirakatállatok szexuális zaklatása.

A rosszhírű magyar bulvárból tudjuk, hogy egy egyórás szexelés annyi kalóriát éget el mintha körbefutnánk a Margitszigetet, az agroszexes falusi turizmusban pedig az is klassz, hogy a hagyományőrzést és a szexet ötvözni lehet a fitneszkultúrával. Közismert, hogy ellentétben a régi korok mezőgazdasági szakembereinek nemi szokásaival, akik köztudomásúlag telente szexeltek, nyáron meg dolgoztak, a kedvtelésből űzött agroszex általában nyári tevékenység. Ezért zsírégetésre, így fitnesscélokra is kiválóan alkalmas, és bár a testformáló célzatú agroszex összeköti a kellemeset a hasznossal, de erősen intenzitásfüggő. Az erőnléti agroszex fő ismérve, hogy a földművelési tevékenység kalóriaégető imitálása pl. kévekötés vagy tehénfejés mellett nagy hangsúlyt fektet a rekkenő nyári hőségben történő szexuális testtömegcsökkentésre is.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés