free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tervezz ökoruhát!

Borsa         Címkék: felhívás, kampány, környezetbarát, ökoruha, tervezés 0 hozzászólás

Az Energia éve 2008 kampány részeként környezetbarát ruhatervező pályázatot hirdetett a Merlin Színház és az OSZMI. Aki úgy érzi, van tehetsége az újrahasznosítható ruhák gyártásához, húzzon bele.

Korábban beszámoltunk arról, hogy egy Rendhagyó ruhademonstráció keretében megérkezett Magyarországra a környezetbarát divat. A látványos divatbemutatón nem csak különféle hulladékokból készült öltözékeket, hanem a szemétszörnyek harcát is láttuk. Aki kedvet kapott ilyen ruhák tervezéséhez, az most jelentkezhet arra a pályázatra, melyet a Merlin Nemzetközi Színház, valamint az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet hirdetett meg. Az esemény apropója az, hogy a Merlinben 2008 az Energia éve. A kampány mottója: "Használj kevesebbet, rombolj kevesebbet, élj felelősen."

Egyénileg és csoportosan is részt vehetnek a versenyen azok, akik betöltötték a 18. életévüket. Főként fiatal - még tanuló - dizájnerek, képző- vagy iparművészek, jelmez-, textil- vagy divattervezők és ruhakészítők jelentkezését várják. Környezettudatos ruhákat három kategóriában, vagyis háromféle alapanyagból lehet tervezni, úgymint a megújuló energiák, a természetes energiaforrások, továbbá az újrahasznosítható tárgyak, és a természetbarát anyagok.

Jelentkezni 2008. március 31-én, 16 óráig lehet a modelltervekkel és a 2000 Ft-os nevezési díj befizetésével az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézetben az Igazgatóságon, Kulcsár Viktóriánál (1013 Budapest, Krisztina krt 57.) További részletekről itt lehet érdeklődni: kulcsar.viktoria@ella.hu, 36/1/ 375-1184/132 A terveket szakmai zsűri bírálja el, a nyilvános döntőre pedig május 14-én, egy rendhagyó ruhademonstráción kerül sor. A Borsa kíváncsian várja az eseményt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés