free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: divat, ilyenek, láttuk, vagyunk 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok, mi is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGEN!NEM!
Bár női magazinok garmadája hinti, hogy elő a finom pasztellekkel, meg hogy az élénk színeknek áll a világ, lássuk be: a fekete dicsfénye örök és tiszteletet parancsoló (ld. pl. Madonna Berlinben), ráadásul a melegbarna harisnya a magas sarkú cipellővel minden csiricsáré híján is extra elegáns és finom külcsínt kölcsönöz alanyunknak. Mi több: bár látszólag a gyászszín dominálja a toalettet, figyelmünk mégis azonnal a barna darabokra, s a szépen nyújtott női lábakra siklik. Ilyen egyszerű. Pretty Woman!Az ördög rejtezése és az apró részletek kapcsolata - a könyökünkön jön ki, mégis... Ha domina-dúvadként szándékozunk vadítani, válasszunk ki egy(-két) hangsúlyozandó testrészt, emeljük ki a megfelelő darabokkal - a többit azonban engedjük alázatosan háttérben maradni, különben nem érvényesülnek sem a csábító idomok, sem az őket fókuszba állító ruhadarabok. Szóval: a mintázott harisnya lakkcsizmával, a prémes kabát a farmerminivel, az égő vörös rúzs és ez a buja szőke hajkorona sok együtt. Agyonnyomja a nézőközönséget is.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés