free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Francia mobilcsók

Borsa         Címkék: blőd, csók, mobil, tárgy 0 hozzászólás

Ki más is fejlesztett volna ki egy, a csókolózáshoz kapcsolódó telekommunikációs eszközt, mint a franciák. A találmány új megjelenesi formát biztosít a virtuális csóknak, és segíti a távkapcsolatokat.

A képen látható termék első pillantása kissé ízléstelen kinézetű játéktelefonnak tűnik. Pedig ez bizony nem gyerekeknek készült, lehet rajta rendesen telefonálni és alkalmas még valami másra is... A KissPhone a francia Pro Invention találmánya. A távromantika kicsit giccses és kellően illúzióromboló eszköze, mely nem másra, mint mobiltelefonos csókolózása ad lehetőséget. Pontosabban szájra puszira.

Elmenthető csókok

A folyamat természetesen csak akkor működik, ha mindkét fél rendelkezik egy-egy ilyen készülékkel. A puszit a hatalmas, rózsaszín műanyag szájra kell nyomni, mely érzékeli annak hosszúságát, intenzitását, mélységét, valamint a küldő ajkának hőmérsékletét. Mindezt képes továbbítani a pár másik tagja felé, aki szintén a műszájra helyezett ajkakkal fogadhatja azt. Történhet mindez valós időben, de lehetőség van arra, is, hogy az egyik fél az üzenetrögzíton hagyjon csókot, amit aztán a másik a neki megfelelő időpontban vehet át. Ha pedig mindez még nem volna elég, a csókokat el is lehet menteni a telefon memóriájába és akárhányszor újra és újra lejátszani, esetleg továbbküldeni azokat valaki másnak, vagy letölthetővé tenni őket a neten. Mindez egyelőre még csak terv szintjén létezik, de egyáltalán nem tartjuk kizártnak, hogy előbb-utóbb beinduljon a sorozatgyártás. Azután pedig már csak az a kérdés, hogy mikor fejlesztik tovább a készüléket úgy, hogy az nyelves csók váltására is alkalmas legyen.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés