free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A legrosszabbul öltözött celebek a PETA szerint

Borsa         Címkék: állatvédők, celebek, divat, peta 0 hozzászólás

A PETA állatvédő szervezet most azzal került be a sajtóba, hogy közzétette a legrosszabbul öltözött hírességek listáját. A rangsor összeálításánál nem a divat, hanem az állatvédelem volt a fő szempont.

A legrosszabbul öltözött celebek megválasztása voltaképpen, kifejezetten hálás feladat, éppen ezért sokan és rendszeresen vállalkoznak rá a médiában és egyéb fórumokon. Az ilyen listák összeállítása, persze legtöbbször esztétikai szempontok alapján történik. A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) azonban az állatvédelem oldaláról közelítette meg a dolgot.

Nézegess rosszul öltözött celebeket!

A szervezet által közzétett listán olyan világhírességek szerepelnek, akik előszeretettel viselnek állati szőrmét. Az élen a "Soul Királynőjeként" emlegetett, sokszoros Grammy-díjas énekesnő, Aretha Franklin áll. "A zenerajongók úgy gondolnak rád, mint királynőre, ám az állatvédők inkább udvari bolondak látnak. Miért nem hagyod el ezt az ódivatú külsőt, amely további felesleges kilókat tesz rád, a gyönyörű hangod értékéből pedig levon?" - tette fel a kérdést a PETA, az énekesnőnek írt nyílt levelében. A lista további helyezettjei Lindsay Lohan, Kylie Minogue, Kate Moss és Marylin Manson lettek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés